3 λόγοι να ασκείσαι εκτός γυμναστηρίου το χειμώνα

Θα άφηνες ποτέ τη ζεστασιά του γυμναστηρίου για να αθληθείς έξω μέσα στο κρύο του Χειμώνα; Λοιπόν, αν η απάντηση σου είναι «όχι», ήρθε ο καιρός να αναθεωρήσεις!

02.12.2014

εχεις διαβασει

3 λόγοι να ασκείσαι εκτός γυμναστηρίου το χειμώνα

Μπορεί να ακούγεται (πολύ) τρελό να προτιμήσεις κάποιον εξωτερικό χώρο για να ασκηθείς, αντί του γυμναστηρίου, και ειδικά όταν μιλάμε για τη χειμερινή περίοδο. Παρόλαυτα, ανακαλύψαμε 3 λόγους που θα σε κάνουν να «αγκαλιάσεις» τη γυμναστική στο ύπαιθρο. Ιδού:

Καις περισσότερες θερμίδες.

Όχι μόνο χάνεις ελαφρώς περισσότερες θερμίδες όταν είσαι κρύα, αντί για ζεστή, αλλά το γεγονός πως θα κρυώνεις σε κάνει να θες να ασκηθείς με περισσότερη ένταση για να… ζεσταθείς. Λογικό. Οπότε, εντονότερος ρυθμός μεταφράζεται σε «κάψιμο» περισσότερο θερμίδων.

Καλύτερες αναπνοές.

Τρομακτικά νέα: Μία πρόσφατη έρευνα που διεξάχθηκε σε τυπικά, ευρωπαϊκά γυμναστήρια έδειξε υψηλά επίπεδα διοξειδίου του άνθρακα, φορμαλδεΰδης και σκόνης, ειδικά κατά τη διάρκεια αερόβιας άσκησης. Όχι μόνο τα επίπεδα ήταν υψηλότερα από αυτά που θεωρούνται «ασφαλή» για τον οργανισμό σου, αλλά οι επιστήμονες σημείωσαν πως ο αέρας στο γυμναστήριο είναι ιδιαίτερα σημαντικός, αφού αναπνέεις βαθύτερα κατά τη διάρκεια της άσκησης.

Τέλος στην κατάθλιψη.

Η άσκηση στο ύπαιθρο είναι ένας πολύ καλός λόγος για να βγεις έξω! Και πίστεψε μας, ο συνδυασμός του καθαρού αέρα με τη γυμναστική θα σε κάνει να νιώσεις (πολύ) καλύτερα και να μειώσεις το στρες. Το χρειάζεσαι!

Topics:

[related id="21231"]

Περισσότερα από Fitness

Best of network

#shapegreece