Πώς να χάνεις βάρος όλη την εβδομάδα!

Κάνε αυτά τα 7 πράγματα την Κυριακή και χάσε βάρος όλη την εβδομάδα

13.03.2014

εχεις διαβασει

Ξέρεις ότι θα πρέπει να τρως σωστά και να ασκείσαι όλη την εβδομάδα για να κατακτήσεις το στόχο που έχεις για να χάσεις κιλά, όταν όμως τρέχεις σαν τρελή ανάμεσα στη δουλειά και στις οικογενειακές υποχρεώσεις, είναι δύσκολο να βρεις το χρόνο για να γίνουν όλα αυτά.

Λίγος σχεδιασμός βοηθά πολύ, εδώ λοιπόν θα βρεις μερικά πράγματα που μπορείς να κάνεις την Κυριακή για να εξασφαλίσεις πως θα μείνεις στο υγιεινό μονοπάτι όλη την εβδομάδα.

1. Προγραμμάτισε τις προπονήσεις σου

Μην λες απλά στον εαυτό σου ότι θα χώσεις ένα τρέξιμο εδώ και μια επίσκεψη στο γυμναστήριο εκεί – προγραμμάτισέ το.

  • Κάθισε μπροστά στο εβδομαδιαίο σου ημερολόγιο και σημείωσε κάθε προπόνηση όπως θα έκανες με ένα ιατρικό ραντεβού και τις επαγγελματικές συναντήσεις σου.
  • Χρησιμοποίησε αυτό το χρόνο για να κλείσεις ραντεβού με το γυμναστή σου, με τη φίλη σου που πηγαίνετε μαζί στο γυμναστήριο και για να ρίξεις μια ματιά στον καιρό για να διαλέξεις ποια μέρα είναι καλύτερη για τρέξιμο σε εξωτερικό χώρο.

2. Ψάξε στα άπλυτα

Τίποτε δεν είναι μεγαλύτερο εμπόδιο για μια επίσκεψη στο γυμναστήριο από το να μην μπορείς να βρεις ένα καθαρό αθλητικό σουτιέν ή μπλουζάκι.

  • Με ένα δυο πλυντήρια με τα αθλητικά σου ρούχα πριν τη Δευτέρα θα εξασφαλίσεις ότι θα έχεις όλα όσα χρειάζεσαι για τη γυμναστική σου, από τα κορμάκια για τη yoga και τα ζεστό κολάν για το τρέξιμο μέχρι την πετσέτα που απλώνεις στα στρωματάκια του γυμναστηρίου.
  • Οργάνωσε τα αθλητικά ρούχα που θα χρησιμοποιήσεις σε κάθε σου προπόνηση ώστε να μην τρέχεις πανικόβλητη το πρωί της Τετάρτης προσπαθώντας να ανακαλύψεις τη χαμένη σου κάλτσα.

Editor's Picks

Περισσότερα από Fitness

#shapegreece