Γιατί μια fitness influencer ανέβασε μια «κακή» φωτογραφία του εαυτού της;

H Chinae Alexander, παρά τις αμφιβολίες της για το «πώς μοιάζει το στομάχι της», ανέβασε τη συγκεκριμένη φωτογραφία για να αποδείξει πως έχει κι εκείνη ανασφάλειες.

Πρόβλημα: Μύκητες στα νύχια

H Chinae Alexander είναι αυτό που λέμε "role model", ειδικά σε έναν wellness κόσμο ο οποίος είναι «εθισμένος» στις πριν-και-μετά φωτογραφίες. Η Chinae, αντί να συγκρίνει τον «παλιό» με τον «καινούριο» εαυτό της, προτιμά να ανήκει στην κατηγορία «απολαμβάνω-το-ταξίδι», το οποίο είναι και ένας λόγος που έχει 100.000+ followers.

Εκτός από fitness και health θέματα, η Chinae μοιράζεται συχνά posts για την καριέρα, το πνεύμα, το φεμινισμό κ.ά.

Ένα πρόσφατο post της μας κέντρισε ιδιαίτερα το ενδιαφέρον: Μια χαριτωμένη φωτογραφία της με μπικίνι, την οποία η Chinae δεν ήθελε να «ανεβάσει», αρχικά, γιατί δεν της άρεσε το πώς φαινόταν το στομάχι της - γράφει στο caption της φωτογραφίας. Πράγματι, είναι ανακουφιστικό όταν κάποιος που ασκεί επίδραση σε έναν (μεγάλο) αριθμό ατόμων, αποκαλύπτει πως ούτε για τον ίδιο είναι πάντα εύκολο να έχει αυτοπεποίθηση.

«Πιστεύω πως το να κατανοήσεις ότι όλοι "παλεύουν" με την εικόνα του σώματός τους είναι το πρώτο και το πιο σημαντικό βήμα», λέει αποκλειστικά στο Shape. «Στη ζωή, γενικότερα, το να ξέρεις ότι δεν είσαι μόνος σού δίνει δύναμη. 

Ποιο είναι το trick της για να αποδυναμώνει κάθε αρνητική σκέψη;

«Αντί να τις παρασκέφτομαι, προσπαθώ να αποδεχτώ ότι υπάρχουν και έπειτα κάνω κάτι θετικό για τον εαυτό μου, ώστε να πάω ενάντια σε αυτό το αρνητικό μοτίβο σκέψης» αποκαλύπτει.

Επιπλέον, τονίζει πως το να αγαπήσεις το σώμα σου δε συμβαίνει μέσα σε μια νύχτα. «Είναι μια καθημερινή πράξη συγχώρεσης των δικών σου ατελειών, ενώ παράλληλα ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ να δεις ότι αξίζεις. Όλοι είμαστε κακοί σε αυτό, αλλά με ευγένεια και ψυχική υγεία, θα βελτιωθούμε με τον καιρό».

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Fitness

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i