Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ: Και φέτος, ο επίσημος χορηγός του Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθήνας

Για 21η χρονιά, και πάλι ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Μαραθωνίου

healthy-woman-drinking-water-after-exercising-picture-id849215342

Για 21η χρονιά, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ αποτελεί το επίσημο νερό του 36ου Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθήνας, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 11 Νοεμβρίου, με τη συμμετοχή περισσότερων από 51.000 δρομέων. Με παρουσία σε όλα τα σημεία ανεφοδιασμού, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ θα φροντίσει την ΑΥΡΑ όλων των δρομέων και θα αποτελέσει και φέτος τον απόλυτο σύμμαχο ενυδάτωσής τους.

Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ

Κάθε χρόνο, η ιστορική διαδρομή των 42 χιλιομέτρων, αλλά και οι διαδρομές των 10χλμ και 5χλμ, πραγματοποιούνται με την ένθερμη υποστήριξη μικρών και μεγάλων, ενώ δεν είναι λίγοι και οι αθλητές από το εξωτερικό που επισκέπτονται τη χώρα μας, τόσο για να συμμετάσχουν, αλλά και για να παρακολουθήσουν τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας.

Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ: Και φέτος, ο επίσημος χορηγός του Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθήνας - εικόνα 2

Την Κυριακή, στο σημείο ενεργοποίησης του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΑΥΡΑ στον Ευαγγελισμό, μόλις ένα χιλιόμετρο πριν από τον τερματισμό στο Καλλιμάρμαρο, δυναμική μουσική και δράσεις εμψύχωσης θα δίνουν την ώθηση σε όλους τους δρομείς να κατακτήσουν τον στόχο τους και να περάσουν τη γραμμή του τερματισμού, ενώ στην Αψίδα Δροσιάς θα προσφέρουν το απαραίτητο κύμα αναζωογόνησης και ενυδάτωσης.

Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ: Και φέτος, ο επίσημος χορηγός του Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθήνας - εικόνα 3

Από το μεγαλύτερο δρομικό γεγονός της χώρας δεν θα λείπει φυσικά και η ΑVRA Running Team, με τη συμμετοχή περισσότερων από 550 εργαζόμενων και φίλων της Coca-Cola Τρία Έψιλον. Ο αποκλειστικός προπονητής της ομάδας θα περιμένει τα μέλη της ΑVRA Running Team στο Ζάππειο και θα φροντίσει για την καλύτερη προθέρμανση τους πριν την εκκίνηση των αγώνων των 5χλμ και 10χλμ.

Στο εντυπωσιακό περίπτερο του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΑΥΡΑ, στο Χωριό των Χορηγών, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν και να συμμετέχουν σε πολλές διασκεδαστικές δράσεις. Καλεσμένοι αθλητές έκπληξη, θα βρεθούν στο περίπτερο και στο πλευρό όλων των δρομέων, για να μοιραστούν το μήνυμα του αθλητισμού και της προσπάθειας και φυσικά για να βγάλουν αναμνηστικές φωτογραφίες με τους δρομείς.

Η νέα πλατφόρμα του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΑΥΡΑ, www.frontisetinavrasou.gr, δεν θα μπορούσε φυσικά να μην «τρέχει» και εκείνη σε ρυθμούς Μαραθωνίου. Εμπλουτισμένη με βίντεο και άρθρα από τους επιστημονικούς συνεργάτες του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΑΥΡΑ είναι ο ιδανικός σύμμαχος κάθε αναγνώστη, που ενδιαφέρεται να συμμετάσχει στον Αυθεντικό Μαραθώνιο και αναζητά χρήσιμες και πρακτικές συμβουλές διατροφής, προπόνησης αλλά και ψυχολογικής προετοιμασίας. Έτσι, με ένα μόνο κλικ, κάθε δρομέας και μη, μπορεί να επισκεφθεί την πλατφόρμα και να βρει στοχευμένο περιεχόμενο σχετικά με τον Αυθεντικό Μαραθώνιο, για την επίτευξη του στόχου του και τη μέγιστη απόδοση στους αγώνες. Φρόντισε την ΑΥΡΑ σου με τις καλύτερες συμβουλές ευεξίας, εύκολα και γρήγορα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Διατροφή

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i