Η Shape team φοράει τα αθλητικά της και παίρνει μέρος στον πρώτο #ELLERUN

Στις 8 Μαρτίου, την Ημέρα της Γυναίκας, συμβάλλουμε όλες στον αγώνα για την αντιμετώπιση των διακρίσεων σε βάρος των γυναικών

Screenshot_1

Κάθε χρόνο, η 8η μέρα του Μαρτίου είναι αφιερωμένη στη μνήμη των αγώνων του κινήματος για τα δικαιώματα των γυναικών.  Η Παγκόσμια ημέρα της γυναίκας, κάθε φορά, μάς δίνει μια ακόμα αφορμή για συνεχίσουμε να μαχόμαστε για την αντιμετώπιση των διακρίσεων σε βάρος των γυναικών σε κάθε τομέα της ζωής.

Το περιοδικό Elle, φέτος, συμβάλλει με τον πιο ξεχωριστό και fit τρόπο και χαρίζει ένα ακόμα λιθαράκι στη σπουδαία αυτή προσπάθεια με τον πρώτο αγώνα δρόμου #ELLERUN που έρχεται στις 8 Μαρτίου 2020 στη Μαρίνα του Φλοίσβου. 

Στις 9 π.μ. δίνουμε όλοι το ραντεβού μας στο Φάληρο. Ένας αγώνας δρόμου για όλους εμάς, για τις πρωταγωνίστριες της ζωής μας, για τις γυναίκες που αγωνίζονται καθημερινά να ανταποκριθούν σε όλους τους ρόλους τους, ονειρεύονται το μέλλον και πραγματοποιούν το ακατόρθωτο. Τρέχουμε για εμάς. Κοιτάμε μακριά. Φτάνουμε εκεί που δεν έχουμε πάει ποτέ ξανά.

Η Shape team έκανε ήδη τη συμμετοχή της για τον πρώτο αυτό αγώνα. Πλέον μετράμε αντίστροφα το χρόνο για τη στιγμή που θα φορέσουμε και πάλι τα αθλητικά μας και θα τρέξουμε για έναν πραγματικά ξεχωριστό και σπουδαίο σκοπό, καθώς μέρος των εσόδων από τις συμμετοχές θα διατεθεί στη ΜΚΟ «Κέντρο Διοτίμα», η οποία μάχεται για την ανάδειξη και την αντιμετώπιση των διακρίσεων σε βάρος των γυναικών σε όλα τα επίπεδα της κοινωνικής, πολιτικής και οικονομικής ζωής. 

Η Shape team φοράει τα αθλητικά της και παίρνει μέρος στον πρώτο #ELLERUN - εικόνα 1

Το ELLE πιστεύει ότι το #ΤοΜέλλονΕίναιΓυναίκα και εμείς συμμετέχουμε σε αυτό!

Η Shape team φοράει τα αθλητικά της και παίρνει μέρος στον πρώτο #ELLERUN - εικόνα 2

Το ELLE RUN περιλαμβάνει δύο διαδρομές: 5χλμ και 10χλμ, με εκκίνηση και τερματισμό τη Μαρίνα Φλοίσβου. Κάθε δρομέας θα λάβει ένα μετάλλιο συμμετοχής, ενώ θα υπάρξουν συνολικά μετάλλια κατάταξης για τους νικητές και τις νικήτριες, όπως και μετάλλια κατάταξης για κάθε ηλικιακή ομάδα.

Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και για να κάνεις τη δική σου δήλωση συμμετοχής μπες εδώ

Κοίτα και εσύ μακριά και φτάσε εκεί που δεν έχεις πάει ποτέ ξανά!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Διατροφή

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i