Ημιμαραθώνιος Κρήτης: Οι εγγραφές και το viral διαφημιστικό βίντεο των αγώνων!

Με στόχο να προβληθεί πόσο σημαντική είναι για την υγεία μας η άσκηση.

Κάνε μερικές πιο ήπιες προπονήσεις By lzf

Για 3η συνεχόμενη χρονιά διοργανώνεται και φέτος ο Ημιμαραθώνιος Κρήτης και για 4η χρονιά οι παράλληλοι αγώνες δρόμου Arkalochori Street Run 10χλμ - 5χλμ - 1000 μέτρων στο Αρκαλοχώρι Ηρακλείου Κρήτης την Κυριακή 01 Οκτωβρίου 2017.

Με σύνθημα «Το τρέξιμο και το περπάτημα είναι η πιο εύκολη άσκηση καθώς είναι οι πιο φυσικές κινήσεις του ανθρώπου», οι διοργανωτές καλούν να τρέξουν και να περπατήσουν στον Ημιμαραθώνιο, άνθρωποι με οποιαδήποτε φυσική κατάσταση και κάθε ηλικίας, από 6 έως 106 χρονών.

Yupiii Daily Update

Έλλη Κοκκίνου: Το birthday party στο Island με όλους τους διάσημους φίλους της

Δήμητρα Ματσούκα: «Είναι η πρώτη φορά που ερωτεύομαι τόσο δυνατά & τόσο απόλυτα έναν άντρα»

Μαρία Ηλιάκη - Νεκτάριος Γαλίτης: Ξανά μαζί; Το φημολογούμενο ταξίδι τους στην Κίμωλο

Στους αγώνες μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή όλοι ανεξαιρέτως, αθλητές αθλούμενοι και περιπατητές ανεξαρτήτως επιπέδου φυσικής κατάστασης. Το όριο των 5 χιλιομέτρων είναι 1 ώρα και 5 λεπτά, χρόνος που μπορεί να γίνει και με αργό περπάτημα. Συγκεκριμένα στον Ημιμαραθώνιο μπορούν να συμμετέχουν μόνο όσοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους. Στα 10 χιλιόμετρα δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι έχουν συμπληρώσει το 15ο έτος της ηλικίας τους και στα 5 χιλιόμετρα όσοι έχουν συμπληρώσει το 12ο έτος την ηλικίας τους. Αθλητές κάτω των 18 χρονών θα πρέπει να έχουν την έγγραφη συγκατάθεση των γονέων τους.

Για την ασφαλή μάλιστα διεξαγωγή των αγώνων οι διοργανωτές έκριναν απαραίτητο να υπάρχει όριο στον αριθμό των συμμετεχόντων γι' αυτό καλούν τους ενδιαφερόμενους να δηλώσουν συμμετοχή έγκαιρα επισημαίνοντας ότι στους προηγούμενους αγώνες οι εγγραφές έκλεισαν αρκετές ημέρες πριν με αποτέλεσμα αρκετοί αθλητές που δεν είχαν εγγραφεί εγκαίρως να μην καταφέρουν να λάβουν μέρος.

Οι εγγραφές μπορούν να γίνουν με τους εξής τρόπους:

- online στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης: www.CreteHalfMarathon.com,

- με χειρόγραφες αιτήσεις συμμετοχής σε επιλεγμένα καταστήματα από 1 Αυγούστου.

Για την προβολή του Ημιμαραθωνίου οι διοργανωτές δημιούργησαν διαφημιστικό βίντεο το οποίο έχει κλέψει τις εντυπώσεις και όπως λέγεται στη γλώσσα των social media έχει γίνει viral…

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Fitness

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i