Πώς να χορεύω καλά; Να τι λέει η επιστήμη

Οι επιστήμονες έδωσαν την απάντηση στο ποιες χορευτικές κινήσεις θεωρούνται ωραίες και ποιες όχι. Εσύ πώς θα χορέψεις αυτό το Σαββατοκύριακο;

Είσαι καλή χορεύτρια; Να τι λέει η επιστήμη

Είναι μία ερώτηση που γίνεται εδώ και χρόνια: Ποιες κινήσεις κάνουν τη διαφορά όταν χορεύεις; Τι σε κάνει καλή χορεύτρια και τι όχι; Η επιστήμη έχει πλέον την απάντηση.

Οι ερευνητές από το Northumbria University ανακάλυψαν πως οι πιο καλοί και σέξι χορευτές κουνούν πολύ τους γοφούς τους και τα χέρια ανεξάρτητα από τα πόδια τους. Πιο συγκεκριμένα, εντόπισαν τρια είδη κινήσεων που είναι βασικά στο πώς βαθμολογείται η κίνηση μιας γυναίκας όταν χορεύει.

Στην έρευνα, οι γυναίκες που κουνούσαν πολύ τους γοφούς τους είχαν υψηλότερη βαθμολογία από εκείνες που τους κρατούσαν ακίνητους, ενώ ανακαλύφθηκε πως καλές θεωρούνται και οι ασύμμετρες κινήσεις των γλουτών και των χεριών.

“Οι κινήσεις είναι εμφανή σημάδια των σωματικών δυνατοτήτων του χορευτή. Η κίνηση του μηρού είναι αρκετά θηλυκό χαρακτηριστικό, οπότε με αυτόν τον τρόπο μπορείς να εκφράσεις τη θηλυκότητα σου...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i