Μασάζ με βάση την αρωματοθεραπεία: Σου ταιριάζει;

Μαθαίνουμε περισσότερα γι'αυτό το είδος μασάζ.

where-the-world-slows-down-picture-id1077728158

Ευχαριστούμε το Hiltonia Spa για τη συνεργασία και τη συμβολή στην ολοκλήρωση αυτού του άρθρου (hiltonathens.gr/hiltoniaspa).

Μασάζ με βάση την αρωματοθεραπεία

Τι είναι;

Μια αρχαία ολιστική θεραπεία που βασίζεται στις ευεργετικές και θεραπευτικές ιδιότητες των αιθέριων ελαίων. Ως βάση χρησιμοποιείται υψηλής ποιότητας θερμό λάδι από γλυκά αμύγδαλα, μέσα στο οποίο συμπληρώνεται ο καταλληλότερος για σένα συνδυασμός αιθέριων ελαίων.

Σου ταιριάζει;

Αν αυτό που επιθυμείς είναι η ανακούφιση των πόνων, η χαλάρωση των κουρασμένων και τεντωμένων μυών, η βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος και της λέμφου, ο έλεγχος της αρτηριακής πίεσης, η ανακούφιση κατά τη διάρκεια επώδυνων περιόδων, η απομάκρυνση των τοξινών και η βελτίωση της υφής του δέρματος, η ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, η τόνωση του νευρικού συστήματος, η καταπολέμηση αρνητικών συναισθημάτων και η σωματική και πνευματική αναζωογόνηση, και όλα αυτά μέσα από τις αρωματικές ιδιότητες των ελαίων, τότε το μασάζ αυτό είναι για σένα.

Συχνότητα

Δύο με τρία μασάζ αρωματοθεραπείας το μήνα αποδίδουν τα μέγιστα αποτελέσματα όταν υπάρχει κάποια ενόχληση.

Πότε να το αποφύγεις;

Αν πάσχεις από φλεβίτιδα και/ή θρομβοφλεβίτιδα, από κάποια μορφή καρδιοπάθειας ή αν είσαι πρόσφατα εγχειρισμένη, αν νοσείς από οξεία λοίμωξη, αν έχεις πυρετό, οποιαδήποτε δερματική ανωμαλία, αν είσαι έγκυος με ιστορικό αποβολών, αν είσαι καρκινοπαθής.

Πόσο διαρκεί;

Από 55 έως 85 λεπτά.

Διάβασε επίσης: Το σωστό έλαιο για κάθε χρήση, σύμφωνα με την αρωματοθεραπεία

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Fitness

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i