Διαγωνισμός: Γιατί να κάνεις κουνταλίνι γιόγκα; Κάνουμε δώρο 20 διπλές προσκλήσεις για το 4ο φεστιβάλ κουνταλίνι γιόγκα (αποτελέσματα)

Είτε αγαπάς την κουνταλίνι γιόγκα είτε θέλεις να δοκιμάσεις κάτι καινούριο, τώρα έχεις την ευκαιρία να βρεθείς δωρεάν στο 4ο φεστιβάλ κουνταλίνι γιόγκα.

13.03.2019

Γράφει: Ευμορφία Σαββαΐδη

εχεις διαβασει

Διαγωνισμός: Γιατί να κάνεις κουνταλίνι γιόγκα; Κάνουμε δώρο 20 διπλές προσκλήσεις για το 4ο φεστιβάλ κουνταλίνι γιόγκα (αποτελέσματα)

O σύλλογος δασκάλων κουνταλίνι γιόγκα Ελλάδος (KYTA HELLAS) σε καλεί στο 4ο φεστιβάλ κουνταλίνι γιόγκα στις 16-17 Μαρτίου 2019 (12:00-19:00) στο κτίριο Ελλήνων Αρχαιολόγων, Ερμού 134 (σταθμός ΗΣΑΠ Θησείο).

Στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται:

  • 12 μαθήματα κουνταλίνι γιόγκα.
  • δραστηριότητες, όπως διαλογισμός με γκονγκ, ομαδικός διαλογισμός, θεραπευτικές συνεδρίες sat nam rasayan.
  • έκθεση με προϊόντα/υπηρεσίες σχετικά με την ευεξία.

Προσκεκλημένος του φεστιβάλ είναι ο διεθνούς φήμης εκπαιδευτής Δασκάλων Satya Singh που θα προσφέρει 3ωρο σεμινάριο με θέμα “Life Vision” (μτφρ.: «Όραμα Ζωής»).

Το θέμα του 4ου Φεστιβάλ είναι αφιερωμένο σε ένα ρητό του yogi Bhajan για την ευγνωμοσύνη: “The attitude of gratitude is the highest way of living” (μτφρ.: “H
στάση ευγνωμοσύνης είναι ο ύψιστος τρόπος ζωής”).

Διαγωνισμός: Γιατί να κάνεις κουνταλίνι γιόγκα; Κάνουμε δώρο 20 διπλές προσκλήσεις για το 4ο φεστιβάλ κουνταλίνι γιόγκα (αποτελέσματα)

Τι είναι η κουνταλίνι γιόγκα;

H κουνταλίνι γιόγκα είναι ένα από τα αρχαιότερα είδη γιόγκα που διατηρείται αναλλοίωτο ως σήμερα. Μια επιστήμη βασισμένη στην μελέτη του ανθρώπινου ψυχισμού η οποία χρησιμοποιεί ένα συνδυασμό ασκήσεων, αναπνοών και ήχου, που επιδρούν με θετικό τρόπο σε ψυχή, νου και σώμα. Στη Δύση την εισήγαγε ο yogi Bhajan το 1969, στην Καλιφόρνια, και από εκεί η γνώση αυτή σταδιακά μεταφέρθηκε στον υπόλοιπο κόσμο.

Γιατί να δοκιμάσεις κουνταλίνι γιόγκα;

Το χαρακτηριστικό της είναι ο χρόνος και ο ρυθμός προόδου. Η κουνταλίνι γιόγκα επιφέρει εξυγίανση σε όλα τα επίπεδα και οδηγεί στην επίγνωση άμεσα και γρήγορα, αποτελώντας έτσι ιδανική πρακτική για τον σύγχρονο άνθρωπο που ζει στους ταχύτατους ρυθμούς της καθημερινότητας. Περισσότερες πληροφορίες στο www.yogaportal.gr.

O διαγωνισμός έχει ολοκληρωθεί. Οι νικητές είναι:

1) Βίβιαν Πράτανου

2) Κορφιάτη Κέλλυ

3) Νατάσα Τζελαλιδου

4) Χρηστος Φυδανης

5) Μαριλίζα Χειμαριού

6) ΕΥΓΕΝΙΑ ΑΡΓΥΡΗ

7) Κωνσταντίνα Στάθη

8) Ειρήνη Αμανατιάδου

9) ΕΛΕΝΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ

10) ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΜΟΛΟΧΙΤΗ

11) Δήμητρα Στεριώτη

12) kyriaki proiou

13) ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ

14) Christina Kouri

15) Γεωργία Χρηστάκη

16) παρασκευη σπανοπουλου

17) ΓΕΩΡΓΙΑ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ

18) Σκούτα Έφη

19) Σωτηρία Ροδοπουλου

20) χριστινα πεντιδου

Το Shape κάνει δώρο 20 διπλές προσκλήσεις για το φεστιβάλ κουνταλίνι γιόγκα. Δήλωσε συμμετοχή τώρα:

Διάβασε τους όρους συμμετοχής στη σελίδα 2.

Editor's Picks

Περισσότερα από Fitness

Best of network

#shapegreece