Μασάζ με βάση την αρωματοθεραπεία: Σου ταιριάζει;

Μαθαίνουμε περισσότερα γι’αυτό το είδος μασάζ.

22.09.2019

Γράφει: Σοφία Κωστάρα

εχεις διαβασει

Μασάζ με βάση την αρωματοθεραπεία: Σου ταιριάζει;

Ευχαριστούμε το Hiltonia Spa για τη συνεργασία και τη συμβολή στην ολοκλήρωση αυτού του άρθρου (hiltonathens.gr/hiltoniaspa).

Μασάζ με βάση την αρωματοθεραπεία

Τι είναι;

Μια αρχαία ολιστική θεραπεία που βασίζεται στις ευεργετικές και θεραπευτικές ιδιότητες των αιθέριων ελαίων. Ως βάση χρησιμοποιείται υψηλής ποιότητας θερμό λάδι από γλυκά αμύγδαλα, μέσα στο οποίο συμπληρώνεται ο καταλληλότερος για σένα συνδυασμός αιθέριων ελαίων.

Σου ταιριάζει;

Αν αυτό που επιθυμείς είναι η ανακούφιση των πόνων, η χαλάρωση των κουρασμένων και τεντωμένων μυών, η βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος και της λέμφου, ο έλεγχος της αρτηριακής πίεσης, η ανακούφιση κατά τη διάρκεια επώδυνων περιόδων, η απομάκρυνση των τοξινών και η βελτίωση της υφής του δέρματος, η ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, η τόνωση του νευρικού συστήματος, η καταπολέμηση αρνητικών συναισθημάτων και η σωματική και πνευματική αναζωογόνηση, και όλα αυτά μέσα από τις αρωματικές ιδιότητες των ελαίων, τότε το μασάζ αυτό είναι για σένα.

Συχνότητα

Δύο με τρία μασάζ αρωματοθεραπείας το μήνα αποδίδουν τα μέγιστα αποτελέσματα όταν υπάρχει κάποια ενόχληση.

Πότε να το αποφύγεις;

Αν πάσχεις από φλεβίτιδα και/ή θρομβοφλεβίτιδα, από κάποια μορφή καρδιοπάθειας ή αν είσαι πρόσφατα εγχειρισμένη, αν νοσείς από οξεία λοίμωξη, αν έχεις πυρετό, οποιαδήποτε δερματική ανωμαλία, αν είσαι έγκυος με ιστορικό αποβολών, αν είσαι καρκινοπαθής.

Πόσο διαρκεί;

Από 55 έως 85 λεπτά.

Διάβασε επίσης: Το σωστό έλαιο για κάθε χρήση, σύμφωνα με την αρωματοθεραπεία

Editor's Picks

Περισσότερα από Fitness

Best of network

#shapegreece