Η υβριδική HIIT προπόνηση για το πάνω μέρος του κορμιού

Με αυτό το πρόγραμμα και ένα ζευγάρι αλτήρες, θα γυμνάσεις χέρια, πλάτη αλλά και κοιλιακούς.

αερόβια άσκηση iStock

Η υψηλής έντασης διαλειμματική προπόνηση (HIIT) είναι εδώ για να σε σώσει όταν έχεις λίγο μόνο χρόνο μέσα στην ημέρα για τη γυμναστική σου και χρειάζεσαι κάτι που θα σου δώσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Στη συνέχεια, λοιπόν, θα δούμε ένα υβριδικό πρόγραμμα HIIT προπόνησης, εξειδικευμένο για την ταυτόχρονη ανάπτυξη της δύναμης και του όγκου σε όλες τις μυϊκές ομάδες του πάνω μέρους του κορμιού σου.

Γιατί να κάνεις ένα πρόγραμμα HIIT

Γενικότερα, οι HIIT προπονήσεις σχεδιάστηκαν με έναν στόχο. Το να αποδείξουν σε όλους ότι δεν είναι απαραίτητο το να ξημεροβραδιάζεται κάποιος στο γυμναστήριο για να φτιάξει σώμα.

Στην πραγματικότητα, μπορείς να πετύχεις σπουδαία πράγματα με σύντομες προπονήσεις, δεδομένου του ότι αυτές θα περιλαμβάνουν τις σωστές ασκήσεις που θα αυξήσουν τους καρδιακούς σου παλμούς, θα ενισχύσουν τον μεταβολισμό σου και θα θέσουν προκλήσεις στους μύες σου.

Τώρα, μάλλον καταλαβαίνεις καλύτερα γιατί οι υψηλής έντασης διαλειμματικές προπονήσεις είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς τρόπους προπόνησης στον κόσμο.

Πώς λειτουργεί

Ο στόχος, είναι να βελτιώνεις τη φυσική σου κατάσταση σταδιακά, αυξάνοντας με κάθε προπόνηση τη δύναμη, την αντοχή και την ταχύτητά σου. Το αποτελεσματικό πρόγραμμα προπόνησης HIIT που ακολουθεί, περιλαμβάνει την εκτέλεση μίας διαφορετικής άσκησης ανά λεπτό.

Η εναλλαγή των υψηλής έντασης ασκήσεων ταχύτητας με άλλες που εστιάζουν στη δύναμη και δεν απαιτούν τόσες πολλές επαναλήψεις, θα σε βοηθήσει στην επίτευξη των διαφορετικών στόχων σου.

Δες τη συνέχεια στο esquire.com.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i