5 ασκήσεις για ενδυνάμωση γλουτών και βελτίωση της όψης φλοιού πορτοκαλιού

Δεν υπάρχει κάποια «θαυματουργή» άσκηση για να εξαφανίσει την κυτταρίτιδα, ωστόσο η ενδυνάμωση των μυών στις πάσχουσες περιοχές μπορεί να βοηθήσει.

22.06.2020

εχεις διαβασει

https://www.istockphoto.com/photo/woman-in-sportswear-doing-squat-gm904190248-249362435

Από τη Μέμα Τσαχάκη, fitness master trainer και Pilates instructor @mema.pilates

Η κυτταρίτιδα προκύπτει όταν ο συνδετικός ιστός κάτω από το δέρμα χαλαρώνει και χάνει την ελαστικότητά του. Δεν υπάρχει κάποια «θαυματουργή» άσκηση για να την εξαφανίσει, ωστόσο η ενδυνάμωση των μυών στις πάσχουσες περιοχές μπορεί να βοηθήσει, πάντα σε συνδυασμό με την κατάλληλη διατροφή.

Είμαι αδύνατη και έχω κυτταρίτιδα: Τι να κάνεις αν θες να πάρεις κιλά, αλλά να μην έχεις κυτταρίτιδα και χαλάρωση;

Παρακάτω θα βρεις 5 ασκήσεις, που αν βάλεις στην καθημερινότητά σου και συνδυάσεις με αυτές τις διατροφικές συμβουλές, θα βοηθήσουν στη μείωση της κυτταρίτιδας.

Ασκήσεις για να φύγει η κυτταρίτιδα; Δοκίμασε αυτές χωρίς εξοπλισμό

5 ασκήσεις για ενδυνάμωση γλουτών και βελτίωση της όψης φλοιού πορτοκαλιού

View this post on Instagram

Cellulite Workout — 5 ασκήσεις που στοχεύουν στην ενδυνάμωση των γλουτών και, τελικά, στη βελτίωση της όψης φλοιού πορτοκαλιού. Η κυτταρίτιδα προκύπτει όταν ο συνδετικός ιστός κάτω από το δέρμα χαλαρώνει και χάνει την ελαστικότητά του. Δεν υπάρχει κάποια «θαυματουργή» άσκηση για να την εξαφανίσει, ωστόσο η ενδυνάμωση των μυών στις πάσχουσες περιοχές μπορεί να βοηθήσει, πάντα σε συνδυασμό με την κατάλληλη διατροφή. Εκτός από το παραπάνω πρόγραμμα ασκήσεων, σε επόμενο post θα ανακαλύψεις και διατροφικά tips που βοηθούν στη μείωση της κυτταρίτιδας. Μείνε συντονισμένη! #memapilates

A post shared by mema Pilates Studio (@mema.pilates) on

Περισσότερα από Fitness

Best of network

#shapegreece