Γλουτοί & πόδια σαν της Candice Swanepoel:φτιάξ’τα

Θέλεις κορμί Αγγελικό; Λαχταράς άψογες αναλογίες λίγο πριν τις γιορτές; Εκτέλεσε τις ασκήσεις των Αγγέλων της Victoria’s Secret Και θα αποτκήσεις άμεσα το σώμα των ονείρων σου.

09.12.2013

εχεις διαβασει

Γλουτοί & πόδια σαν 
της Candice 
Swanepoel:φτιάξ'τα

To πρόγραμμα: Βασίζεται κυρίως σε πλειομετρικές ασκήσεις (δυναμικές ασκήσεις με άλματα), που φτάνουν την καύση θερμίδων σε διψήφιο αριθμό το λεπτό. Σίγουρα θα ιδρώσεις και θα ζοριστείς –ίσως θελήσεις να τα παρατήσεις–, αλλά σου υποσχόμαστε ότι πολύ σύντομα το σώμα σου θα είναι ακριβώς όπως το θες. Αλήθεια!

Το Πρόγραμμα – Πως Λειτουργεί

Εκτέλεσε κάθε άσκηση για 1 λεπτό, με τη σειρά, και ξεκουράσου έως και 60 δευτερόλεπτα. Επανάλαβε όλη την ακολουθία δύο φορές ακόμη. Κάνε τρεις τέτοιες προπονήσεις, καθώς και τρεις προπονήσεις αεροβικής, την εβδομάδα.

Θα Χρειαστεις: Ένα ζευγάρι βαράκια 2-4 κιλών

Άσκηση πρώτη: Άρσεις Θανατου και καμψεις

Γλουτοί & πόδια σαν 
της Candice 
Swanepoel:φτιάξ'τα

Ασκεί τους γλουτούς, τα πόδια, την πλάτη και τους δικεφάλους.

Στάσου όρθια με τα πόδια ενωμένα και κράτα δύο βαράκια, με τα χέρια τεντωμένα δίπλα στα πλευρά και τις παλάμες να κοιτούν τους γοφούς. Κρατώντας ίσια την πλάτη και τα βαράκια κοντά στο σώμα σου, σκύψε μπροστά από τους γοφούς (Α). Σήκω όρθια και λύγισε τους αγκώνες, φέρνοντας τα βαράκια στους ώμους (Β). Τέντωσε τα χέρια για να επιστρέψεις στην αρχική στάση.

Άλματα με ανατάσεις

Γλουτοί & πόδια σαν 
της Candice 
Swanepoel:φτιάξ'τα

Ασκεί τα πόδια, τους γλουτούς και το μέσο κορμό.

Στάσου όρθια με τα πόδια ενωμένα, τα χέρια τεντωμένα δίπλα στα πλευρά και τις παλάμες να κοιτούν τους γοφούς. Πήδηξε προς τα πάνω, χτυπώντας τις παλάμες πάνω από το κεφάλι, ενώ ανοίγεις τα πόδια σε ανάποδο V (εικόνα). Προσγειώσου στην αρχική στάση.

Οι φωτογραφίες όπως δημοσιεύθηκαν στο περιοδικό Shape, Αύγουστος 2013

Editor's Picks

Περισσότερα από Fitness

Best of network

#shapegreece