Δωρεάν διαδικτυακά μαθήματα γιόγκα κάθε Παρασκευή!

Δες εδώ πώς μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή.

δωρεάν online μαθήματα

Ζούμε ήδη την δεύτερη καραντίνα και για πολλούς από εμάς οι επιπτώσεις είναι ακόμα μεγαλύτερες, ψυχικά αλλά και σωματικά. Κλεισμένοι μέσα σε ένα σπίτι πολλές φορές δουλεύοντας για ώρες μπροστά σε ένα υπολογιστή το σώμα υποφέρει. Η στάση του σώματος, η ακινησία και ο περιορισμένος πολλές φορές χώρος δεν βοηθούν και σιγά σιγά το σώμα χάνει την κινητικότητα του και εμείς την ευεξία μας.  Ακόμα χειρότερα όταν δεν υπάρχει εργασία και η μέρα γίνεται ατελείωτη και κουραστική και η ψυχολογία πέφτει ακόμα περισσότερο.

Eυτυχώς μέσα σε αυτή την δύσκολη κατάσταση υπάρχουν ευκαιρίες να δοκιμάσουμε νέα πράγματα, να μείνουμε δυνατοί και σε κίνηση και να φτιάξουμε τη διάθεση μας και μάλιστα χωρίς να βγούμε από το σπίτι και χωρίς κόστος.

Μια τέτοια ευκαιρία είναι τα δωρεάν διαδικτυακά μαθήματα γιόγκα που προσφέρονται από πολλούς δασκάλους και ένας από αυτούς είναι και ο Μιχάλης Ντουμπάκης που κάθε Παρασκευή στις 19:15 κάνει σε  live μετάδοση στο Instagram μαθήματα γιόγκα.

Εάν δεν σε βολεύει η ώρα και η μέρα κανένα πρόβλημα, γιατί τα μαθήματα αποθηκεύονται στο προφίλ του (@doubakis) στο IGTV. Μπορείς λοιπόν  να τα παρακολουθήσεις στο δικό σου χρόνο και ρυθμό, ακόμα και να κανείς pause για μερικές ανάσες και να συνεχίσεις μετά.

Το ότι είμαστε μέσα στο σπίτι δεν σημαίνει ότι πρέπει να χάσουμε το κέφι μας, τη δύναμη και την ευλυγισία μας, αλλά πάνω απ’ολα την αισιοδοξία μας. Δοκιμάστε να μείνετε ενεργοί και να βρείτε αυτό που θα σας κάνει να νιώσετε καλύτερα και η μέρα μπορεί να γίνει πιο ενδιαφέρουσα και όμορφη. Καλό κουράγιο και καλές προπονήσεις.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Διατροφή

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i