Τι έγινε στο Spetses Mini Marathon;

Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε για 5η συνεχή χρονιά με τη Χρυσή Χορηγία της NN Hellas.

?R????QH??? 2015

Με επιτυχία στέφθηκε η φετινή, επετειακή διοργάνωση Spetses Mini Marathon, που πραγματοποιήθηκε για 5η συνεχή χρονιά με τη Χρυσή Χορηγία της NN Hellas, 9-11 Οκτωβρίου 2015 στο νησί των Σπετσών. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος οι συμμετέχοντες διαγωνίστηκαν σε αγώνες δρόμου 5, 10 και 25 χιλιομέτρων, στον κολυμβητικό αγώνα του διάπλου Σπετσών-Κόστα 3 και 5 χιλιομέτρων, στον παιδικό κολυμβητικό αγώνα 150 μέτρων, καθώς και στον παιδικό αγώνα δρόμου 500 και 1000 μέτρων.

Οι άνθρωποι της NN Hellas έδωσαν το παρών, με την πολυπληθή παρουσία της NN Running team, η οποία αναδείχθηκε ως η κορυφαία ομάδα της διοργάνωσης. Τα μέλη της ομάδας διαγωνίστηκαν σε όλα τα δρομικά και τα κολυμβητικά αγωνίσματα, δίνοντας ένα έντονο «πορτοκαλί» χρώμα στους αγώνες και μεταδίδοντας το μήνυμα του “Live Well” για υγεία, άσκηση και έναν ισορροπημένο τρόπο ζωής. Παράλληλα, και φέτος η ΝΝ Hellas, στήριξε και ενίσχυσε τους σκοπούς και το σημαντικό έργο της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί».

Όπως κάθε χρόνο, οι συμμετέχοντες που επισκέφθηκαν το περίπτερο της ΝN Hellas στην Πλατεία Ποσειδωνίου είχαν την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε μεγάλο διαγωνισμό, με έπαθλο ένα ταξίδι 2 ατόμων και δωρεάν συμμετοχή στον Μαραθώνιο του Ρότερνταμ τον Απρίλιο του 2016.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Διατροφή

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i