Οι συμβουλές για τρέξιμο που θα σε κάνουν γρήγορη και δυνατή

Ναι, ο καιρός φτιάχνει κι εσύ ήρθε η ώρα να δέσεις τα αθλητικά παπούτσια σου και να βγεις έξω!

Οι συμβουλές για τρέξιμο που θα σε κάνουν γρήγορη και δυνατή

Ας είμαστε ειλικρινείς: το τρέξιμο δεν θεωρείται εύκολο. Ακόμα και οι επαγγελματίες δρομείς μερικές φορές παραδέχονται πως το τρέξιμο μπορεί να γίνει πολύ δύσκολο. Φυσικά, όσο πιο πολύ τρέχεις τόσο πιο εύκολο γίνεται, αλλά μερικές μέρες σου φαίνεται ακατόρθωτο ακόμα και το να ολοκληρώσεις ελάχιστα χιλιόμετρα.

Τα καλά νέα είναι πως υπάρχουν μερικές εύκολες συμβουλές για τρέξιμο που θα σε βοηθήσουν να κάνεις το τρέξιμο την πιο εύκολη και χαρούμενη υπόθεση της ζωής σου. Την επόμενη φορά που ετοιμάζεσαι να δέσεις τα κορδόνια σου, δοκίμασε τις καλύτερες συμβουλές για τρέξιμο των experts και απόλαυσε το πιο πολύ από ποτέ!

Θέσε μικρούς στόχους

Αν ετοιμάζεσαι να τρέξεις πολλά χιλιόμετρα και η διαδρομή φαίνεται ατελείωτη, δοκίμασε να βάζεις μικρούς στόχους κατά τη διάρκεια του τρεξίματός σου. Μπορείς, ας πούμε, να λες «θα τρέξω μέχρι τη γκρι πολυκατοικία και μετά θα σταματήσω». Τελικά, θα έχεις πολλές φορές το αίσθημα πως πέτυχες το στόχο σου και θα σου δίνει κίνητρο για να συνεχίσεις.

Δοκίμασε μία νέα διαδρομή

Μερικές φορές το τρέξιμο φαντάζει δύσκολο γιατί θα κάνεις ξανά (και ξανά) την ίδια διαδρομή που μάλλον έχει γίνει βαρετή. Δοκίμασε άλλα μονοπάτια που θα είναι οπτικά ερεθίσματα. Ίσως, μάλιστα, καταλήξεις να τρέχεις και λίγο πιο γρήγορα απ’ότι συνήθως.

Κάνε ζέσταμα

Ακούγεται τόσο κλισέ, αλλά θα σε εκπλήξει το πόσοι πολλοί δρομείς παραλείπουν την προθέρμανση.

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i