Το fitness gadget που θα βελτιώσει δύναμη, αντοχή και κινητικότητα

Αν δεν το έχεις συμπεριλάβει στο πρόγραμμα προπόνησης σου, ήρθε η ώρα!

Δίσκους Ολίσθησης

Αν δεν έχεις συμπεριλάβει στο πρόγραμμα προπόνησης σου τους Δίσκους Ολίσθησης δεν ξέρεις τι χάνεις! Αυτό το μικρό, αλλά θαυματουργό fitness gadget μπορεί να καλύψει οποιαδήποτε ανάγκη σου. Η χρήση των δίσκων στην προπόνησή σου θα σε βελτιώσει στη δύναμη, την αντοχή και την κινητικότητα. 

fitness gadget

Ελάχιστη καταπόνηση με βέλτιστα αποτελέσματα 

Τα ελεύθερα βάρη (πιέσεις ώμων, άρσεις θανάτου), το Cross Training (προβολές, άλματα) και το Crossfit (άλματα σε πλειομετρικό κουτί, μπάρες) χαρακτηρίζονται ως προπονήσεις υψηλής έντασης και προσφέρουν βέλτιστα αποτελέσματα για ισχυρούς μυς και οστά.

Όμως, η έλλειψη χρόνου για το γυμναστήριο, η πανδημία και η λανθασμένη τεχνική εκτέλεσης, πολύ πιθανό να σε οδήγησαν στο να γυμνάζεσαι σπίτι και να προτιμάς προπονήσεις που θα σου παρέχουν μεγαλύτερη ασφάλεια.

Οι Δίσκοι Ολίσθησης AMILA Gliding Pads ήρθαν για να σου προσφέρουν προπονήσεις χαμηλής έντασης και καταπόνησης.

Ακόμα κι εάν βρίσκεσαι σε περίοδο αποκατάστασης (από τραυματισμό ή χειρουργική επέμβαση), οι προπονήσεις χαμηλής έντασης είναι η μοναδική επιλογή που θα σου συστήσει να ακολουθήσεις μέχρι και ο φυσιοθεραπευτής σου.

Πλεονεκτήματα 

Οι δίσκοι ολίσθησης θα αποτελέσουν ένα από τα κύρια εργαλεία της προπόνησης σου και με τη σωστή εκτέλεση των ασκήσεων θα πετύχεις αύξηση καύσης λίπους και βελτίωση της μυϊκής σου μάζας.

Κάθε άσκηση με στρίψιμο ή περιστροφή που εκτελείς με τους Δίσκους Ολίσθησης θα "σοκάρουν" τον πυρήνα σου καθώς προκαλούν και τα τρία επίπεδα κίνησης (οβελιαίο, μετωπιαίο και εγκάρσιο). Ας μην ξεχνάμε άλλωστε πως ο πυρήνας είναι το κέντρο κάθε κίνησης στην καθημερινότητα μας και ο κύριος τρόπος με τον οποίο σταθεροποιούμε τον εαυτό μας.

Όταν χρησιμοποιήσεις τους δίσκους ολίσθησης θα διαπιστώσεις ότι ενεργοποιούνται "καινούργια" μέρη του σώματος σου καθώς θα γυμνάζεις σημεία που δεν γύμναζες με τις κλασσικές ασκήσεις που εκτελείς στο γυμναστήριο. Περισσότεροι μυς σε μία άσκηση μεταφράζονται και σε αποτελεσματικότερη άσκηση.

Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό: Με τους Δίσκους Ολίσθησης εξασκείς και το μυαλό σου για να συγκεντρώνεται στην άσκηση και να την εκτελεί ορθά!

δισκοι

Αναβάθμιση προπόνησης 

Η ποικιλία ασκήσεων είναι απαραίτητη εάν επιθυμείς να βλέπεις αποτελέσματα στο σώμα σου. Οι Δίσκοι Ολίσθησης AMILA Gliding Pads μπορούν να κάνουν οποιαδήποτε προπόνηση ευχάριστη και αποδοτική. Είτε είσαι λάτρης της λειτουργικής προπόνησης και έχεις βαρεθεί τα συνηθισμένα, είτε την προπόνηση με ελεύθερα βάρη, οι δίσκοι ολίσθησης είναι η λύση στο πρόβλημα.

Μια απλή κίνηση ολίσθησης του χεριού ή του ποδιού, μπορεί να προσθέσει ένα νέο επίπεδο κίνησης στην άσκηση και να ενεργοποιήσει αμέσως την ισορροπία.

Οικονομία

Είναι το πιο φθηνό και το πιο αποτελεσματικό όργανο γυμναστικής που έχεις αποκτήσει, ενώ ταυτόχρονα είναι απίστευτα μικρό και εύκολο να το αποθηκεύσεις και να το μεταφέρεις. Τόσο φθηνό και απλό που θα μπορούσες ακόμα και να έχεις ένα διαφορετικό χρώμα για κάθε μέρος που συχνάζεις. Επέλεξε Μωβ, Μαύρο ή Γκρι για το σπίτι, το γυμναστήριο ή τη βαλίτσα των ταξιδιών σου.

Ευκολία 

Είσαι λάτρης του γυμναστηρίου αλλά δεν προλαβαίνεις πάντα την αίθουσα των ομαδικών ή το σημείο με τα ελεύθερα βάρη; Βρίσκεσαι σε διακοπές ή ένα επαγγελματικό ταξίδι και η φυσική σου κατάσταση θέλεις πάντα να είναι σε καλά επίπεδα, ώστε να μην νιώθεις ενοχές για τις μικρές παρατυπίες; Το σπίτι δεν χωράει κανέναν εξοπλισμό γυμναστικής;

Αν σου αρέσει να έχεις πάντα μια fit απάντηση στο τσεπάκι σου και την πολυτέλεια για μια εξαιρετική προπόνηση τότε τα AMILA Gliding Pads είναι μονόδρομος για εσένα.

Οι Δίσκοι Ολίσθησης AMILA Gliding Pads λειτουργούν σε χαλί, ξύλινο δάπεδο και πλακάκια χωρίς να ανησυχείτε για ζημιές στον δίσκο ή το πάτωμα. Και το καλύτερο; Δεν χρειαζόμαστε πολύ χώρο. Αρκούν λίγα μόλις τετραγωνικά, όσα ακριβώς απαιτούνται για να κάνετε μια κάμψη.

Χρησιμοποιήστε τα στο σαλόνι, στο δωμάτιο ή το ξενοδοχείου. Θα έχετε μια προπόνηση ίδιου αποτελέσματος όπως με μια επίσκεψη στο γυμναστήριο.

Ξεκίνησε και θα με θυμηθείς

Οι περισσότεροι δεν είμαστε εξοικειωμένοι με τους Δίσκους Ολίσθησης (Gliding Pads), δηλαδή το εγκάρσιο επίπεδο κίνησης. Φαίνεται δύσκολο στην αρχή, αλλά πρόκειται να σου δώσει μεγάλο όφελος στο μέλλον. Εμπρός λοιπόν και μη διστάζεις!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Διατροφή

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i