Ζωή πατίνι: Δες πώς θα ρολάρεις με στυλ στους δρόμους της πόλης

Ηλεκτρικό πατίνι ή ποδήλατο; Ό,τι και αν διαλέξεις, θα γίνει ο καλύτερος σου σύμμαχος για γρήγορες μετακινήσεις στην πόλη, ενώ παράλληλα θα βοηθάς και το περιβάλλον.

πατίνι

Η κίνηση της πόλης είναι ένα μεγάλο "αγκάθι" στην καθημερινότητα, αφού για τους περισσότερους από εμάς, στις ώρες εργασίας έρχονται να προστεθούν περίπου άλλες δύο ώρες, που χάνονται στις μετακινήσεις μόνο και μόνο λόγω κίνησης. Όσο για το κεφάλαιο "έξοδα καυσίμων" ας μην ανοίξουμε καν... Μέσα σε όλα αυτά, θέλω να υπολογίσεις και ότι όσο αυξάνονται τα αυτοκίνητα στην πόλη, τόσο αυξάνεται και το περιβαλλοντικό αποτύπωμα….

Διάφορες σκέψεις μπορεί να περνούν τώρα από το μυαλό σου: "και πώς αλλιώς θα μετακινούμαι, δηλαδή;", "θα κάνω Κέντρο-Μαρούσι με τα πόδια;", "θα αφήσω την άνεση του αυτοκινήτου μου, για να στριμώχνομαι στα ΜΜΕ;". Εύλογα ερωτήματα, ωστόσο λύσεις πάντα υπάρχουν, αρκεί να θέλεις να τις ανακαλύψεις. Τι εννοούμε; Σίγουρα έχεις παρατηρήσει δεκάδες ανθρώπους να περνούν από δίπλα σου πάνω σε ένα ποδήλατο ή πατίνι.

Το πατίνι, για παράδειγμα, δεν είναι μόνο για βόλτα και σίγουρα, δεν είναι μόνο για παιδιά, αφού μπορεί κάλλιστα να αποτελέσει ένα γρήγορο και φιλικό προς το περιβάλλον μεταφορικό μέσο! Το ποδήλατο από την άλλη είναι μια πιο κλασική επιλογή, που όμως πολλοί μπορεί να αποφεύγουν να χρησιμοποιούν πέραν της βόλτας ή της άθλησης, καθώς φοβούνται ότι μπορεί να γίνει κουραστικό. Υπάρχει, όμως, πάντα και η εναλλακτική του ηλεκτρικού ποδηλάτου. Σε κάθε περίπτωση, το μόνο που χρειάζεται είναι να βρεις το πατίνι ή το ποδήλατο που ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες σου.

Τόλμησέ το, λοιπόν και όσο για τις επιλογές σου, έχουμε φροντίσει εμείς, που ψάξαμε και βρήκαμε τα καλύτερα ηλεκτρικά πατίνια και ποδήλατα της αγοράς στο shopflix.gr και μάλιστα σε συμφέρουσες τιμές, γιατί και το budget είναι κάτι που πάντα μας απασχολεί. Ρίξε λοιπόν μια ματιά και ετοιμάσου να ρολάρεις άμεσα, αφού το shopflix.gr σου εγγυάται γρήγορη παράδοση στην πόρτα σου.

Ηλεκτρικό Πατίνι Xiaomi Mi Pro 2 Mercedes-AMG Petronas F1 Team Edition

Η επιλογή αυτή ίσως ταιριάζει περισσότερο στους πιο προχωρημένους ή πιο απαιτητικούς. Συνδυάζει τα στοιχεία σχεδίασης της Mercedes F1 Team, με την τεχνογνωσία κατασκευής της Xiaomi. Το κλασικό ασημί χρώμα του μάλιστα, θυμίζει τα εμβληματικά Silver Arrows της Mercedes. Προσφέρει μέγιστη ταχύτητα που φτάνει τα 25 χλμ./ ώρα και 600W μέγιστη ισχύ χάρη στον κινητήρα DC χωρίς ψήκτρες και εύκολη πορεία ακόμη και σε δρόμους με κλίση έως 20%.

ξ

Οι μπαταρίες λιθίου μεγάλης χωρητικότητας προσφέρουν αυτονομία έως 45 χλμ.( χρόνος φόρτισης: 8-9 ώρες), χάρη και στο έξυπνο σύστημα διαχείρισης μπαταρίας (BMS). Ξεχωρίζει επίσης η υψηλής ποιότητας κατασκευή του, αφού είναι εξοπλισμένο με διπλό σύστημα πέδησης, δισκόφρενο στον πίσω τροχό και σύστημα E ABS, καθώς και ελαστικά 8,5 ιντσών που είναι αντικραδασμικά και αντιολισθιτικά. Διαθέτει επίσης σύστημα ανάκτησης κινητικής ενέργειας (KERS), μετατρέποντας την ενέργεια του φρεναρίσματος σε χρήσιμη ηλεκτρική ενέργεια και μέσω του Mi Home App Το Mi Scooter Pro 2 το κλείδωμα / ξεκλείδωμα και η παρακολούθηση δεδομένων οδήγησης, γίνονται παιχνιδάκι. Αξίζει να αναφέρουμε τέλος, ότι όταν ο προβολέας είναι αναμμένος, το πίσω φως ενεργοποιείται αυτόματα, ενώ όταν πατήσεις το μοχλό φρένων θα αναβοσβήνει για να ειδοποιεί πεζούς και οχήματα πίσω σου. Σε πείσαμε; Νομίζουμε πως ναι.

Αγόρασέ το από 685,00€

Ηλεκτρικό ποδήλατο Mediacom Vivo Bike Fold

Vivo

Αν το κλασικό πατίνι δεν είναι του στυλ σου, έχουμε και την εναλλακτική -πάντα eco friendly- πρόταση για ηλεκτρικό ποδήλατο, με το οποίο δεν θα χορταίνεις να κάνεις βόλτες. Άνετο, στυλάτο, σε λευκό, ουδέτερο χρώμα, θα σε πηγαίνει παντού εύκολα και γρήγορα, χωρίς καμία κούραση. Όσον αφορά την ταχύτητα, μπορεί να φτάσει έως τα 25 χλμ. / ώρα και είναι αναδιπλούμενο, έτσι ώστε να μπορείς να το μετακινείς όπου θέλεις. Αν για παράδειγμα πρέπει να μοιράσεις τη διαδρομή, μπαίνοντας και στο μετρό, δεν έχεις παρά να κλείσεις το ποδήλατό σου και να πάτε μαζί μέχρι τη στάση που σε εξυπηρετεί. Όπως κάθε σωστό ποδήλατο διαθέτει κουδούνι, ώστε να ειδοποιείς όταν το κρίνεις αναγκαίο τους υπόλοιπους οδηγούς, αλλά και περιοριστή ταχύτητας και φυσικά σύστημα φρένων εμπρός και πίσω για μέγιστη ασφάλεια. Και κάπως έτσι η "ζωή ποδήλατο" είναι ό,τι πιο ονειρεμένο μπορείς να σκεφτείς.

Αγόρασέ το από 649,00€

Ηλεκτρικό Ποδήλατο Txed E-Times 4000

_Txed

Για εσένα που χρειάζεσαι ένα ποδήλατο πραγματικά ισχυρό, τότε αυτό το ηλεκτρικό ποδήλατο της Txed είναι ακριβώς αυτό που ψάχνεις. Σε μπεζ και μαύρο χρώμα, με ωραίες γραμμές, είναι ένα ποδήλατο πόλης που θα ευχαριστηθείς με το παραπάνω στην καθημερινότητά σου. Με μέγιστη αυτονομία τα 70 χλμ. Άλλωστε, το μόνο σίγουρο είναι ότι μαζί του θα πας μακριά! Όσον αφορά στα άλλα χαρακτηριστικά του, διαθέτει V-Brakes, 7 ταχύτητες, η ισχύς του μοτέρ φτάνει τα 250W και το μέγεθος τροχού είναι στις 26 ίντσες. Μην αργείς, τσέκαρε το άμεσα!

Αγόρασέ το από 1.050€

Κάναμε εμείς ένα πρώτο βήμα για εσένα, δίνοντάς σου από δύο επιλογές κατάλληλες τόσο για αρχάριους όσο και για προχωρημένους. Εσύ βέβαια, μπορείς να δεις στο shopflix.gr ακόμη περισσότερα μοντέλα από την πλούσια συλλογή του, καθώς και αμέτρητα προϊόντα και κατηγορίες. Μπες, διάλεξε, παράγγειλε και είσαι πανέτοιμος για βόλτες!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Υγεία

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i