Kate Hudson: Η γυμναστική που επιλέγει για να τονισμένα και καλλίγραμμα πόδια

Και μπορείς να έχεις πρόσβαση, ακόμα και αν δεν είσαι σταρ του Hollywood.

kate hudson Instagram/@katehudson

Πολλές φορές καθώς παρατηρούμε τις φιγούρες των χολιγουντιανών σταρ, αναρωτιόμαστε πόση σκληρή γυμναστική πιθανότατα κάνουν καθημερινά για να αποκτήσουν καλλίγραμμες σιλουέτες, με καλοσχηματισμένους κοιλιακούς και τονισμένα χέρια και πόδια. Η απάντηση σαφώς ποικίλει ανάλογα το πρόσωπο, καθώς μερικοί από τους πιο λαμπερούς αστέρες της μεγάλης οθόνης επιδίδονται σε συχνές και "ακραίες" προπονήσεις, ενώ άλλοι επιλέγουν πιο "χαλαρές" αλλά εξίσου αποδοτικές ασκήσεις.

Ανάμεσα στους τελευταίους βρίσκεται και η Kate Hudson, η οποία μας εκπλήσσει συνεχώς με την υγιή και σούπερ θηλυκή κορμοστασιά της. Η Αμερικανίδα ηθοποιός μετά την γέννηση της μικρότερης κόρης της, επανήλθε σύντομα στην πρότερη φυσική της κατάσταση, απαλλάσσοντας την σιλουέτα της από τα περιττά κιλά της εγκυμοσύνης. Το μυστικό της εντυπωσιακά άμεσης αλλαγής οφείλεται φυσικά στην γυμναστική που ακολουθεί. Όπως επισημαίνει, η σωματική δραστηριότητα είναι μέρος του καθημερινού προγράμματός της, ενώ συνήθως περιλαμβάνει δυναμικές και αερόβιες ασκήσεις ή/και ασκήσεις με βάρη.

Εκτός όμως από τις καθιερωμένες προπονήσεις της, η 43χρονη Hudson απολαμβάνει να γυμνάζεται και μέσω διάφορων δραστηριοτήτων κοντά στην φύση. Η εν λόγω συνήθεια είναι και ο λόγος που διατηρεί εξαιρετικά τονισμένους γλουτούς και γάμπες, ενώ την βοηθάει να αποβάλλει το άγχος και το στρες, αλλάζοντας παραστάσεις. Όπως αποκάλυψε, λοιπόν, σε βίντεο που δημοσίευσε πρόσφατα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η πεζοπορία είναι ένα από τα πιο αγαπημένα της χόμπι. Τόσο αγαπημένο που στην τελευταία εξόρμηση της περπατούσε για αρκετές συνεχόμενες ώρες στην φύση, χάνοντας μάλιστα τον δρόμο του αρχικού προορισμού της. Ωστόσο αυτό δεν την ταλαιπώρησε ιδιαίτερα καθώς είχε περισσότερο χρόνο να γυμνάσει πιο εντατικά το σώμα της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Hudson (@katehudson)

Η πεζοπορία προσφέρει μια σειρά σημαντικών ωφελειών για την συνολική υγεία του οργανισμού μας μεταξύ των οποίων βρίσκεται η μείωση του κινδύνου καρδιαγγειακών παθήσεων, η βελτίωση της ισορροπίας και του ύπνου, η εσωτερική γαλήνη και ηρεμία. Ακόμα και αν δεν υπάρχει η δυνατότητα πεζοπορίας σε τακτικό χρόνο, το περπάτημα σε εξωτερικό χώρο είναι μια εξίσου ωφέλιμη επιλογή για την ενεργοποίηση του σώματος. Οι ειδικοί επισημαίνουν πως 20 λεπτά περπάτημα την ημέρα μπορεί να αλλάξει ολοκληρωτικά την εικόνα του σώματος σου αλλά και της γενικότερης υγείας σου.

Διάβασε επίσης: Natalie Portman: Πώς αύξησε άμεσα την μυϊκή της μάζα για την ταινία "Thor"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Fitness

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i