Πώς να ασκείσαι, χωρίς να προπονείσαι

Τα καλύτερα κόλπα για να γυμνάζεσαι χωρίς να το καταλαβαίνεις, ακόμα και όταν δεν έχεις χρόνο για γυμναστήριο.

γυναίκα που περπατάει iStock

Είναι δυνατό το να γυμνάζεσαι χωρίς να κάνεις γυμναστική; Κατά μία έννοια, ναι. Κι αυτό είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό αν έχεις αποφασίσει να βάλεις την άσκηση στη ζωή σου πολύ πρόσφατα ή αν δεν έχεις χρόνο για να γραφτείς σε κάποιο γυμναστήριο, καθώς, εκμεταλλευόμενος κάποιες καταστάσεις της καθημερινότητάς σου, μπορείς να διατηρηθείς σε φόρμα. 

Τα μυστικά των personal trainers

Πολλοί personal trainers που έχουν πραγματικά βαρεθεί να ακούν από τους πολυάσχολους πελάτες τους το ίδιο παράπονο-δικαιολογία του ότι δεν έχουν αρκετό χρόνο για να γυμναστούν, έχουν καταλήξει σε κάποια tips, τα οποία μπορούν να βοηθήσουν τον οποιονδήποτε να 'κινηθεί', χωρίς καν να το συνειδητοποιεί.

Εννοείται ότι με αυτά τα tips δεν πρόκειται ούτε να κάνεις κοιλιακούς ούτε μπράτσα από ατσάλι ικανά να σκίσουν στα δύο τα μανίκια των T-shirts σου. Παρόλα αυτά, θα σε κάνουν να βελτιώσεις την υγεία σου.

Τα πιο σημαντικά tips

Σίγουρα θα έχεις ακούσει το ότι σου κάνει καλό το να χρησιμοποιείς τις σκάλες αντί να παίρνεις το ασανσέρ. Υπάρχουν όμως και άλλα κόλπα που μπορείς να τα εντάξεις στην καθημερινή σου ζωή, ως 'ολιγόλεπτα διαλείμματα ελαφριάς άσκησης'.

Δείτε περισσότερα στο esquire.com.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Fitness

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i