Πασχαλινά δώρα για παιδιά: Στη Lapin House θα βρεις τη νέα ενότητα Easter Gifts για τα πιο ξεχωριστά δώρα

Send your Gift to any house, with Lapin House

Πασχαλινά δώρα για παιδιά iStock

Το νέο μότο της Lapin House, Send your Gift to any house with Lapin House είναι αφιερωμένο στους ήρωες αυτής της εποχής που δεν είναι άλλοι από τις αγαπημένες νονές και νονούς!

Γνωρίζοντας πόσο σημαντικό είναι το δώρο του Πάσχα, η Lapin House δημιούργησε στο Lapinkids.com την ειδική ενότητα Easter Gifts, εντάσσοντας υπέροχες χειροποίητες λαμπάδες, τις πιο όμορφες συλλογές από ρούχα, αξεσουάρ και παπούτσια των πιο καταξιωμένων brand όπως Lapin House, Hogan, Gucci, Moschino, Polo Ralph Lauren, Moncler, Timberland, Diesel, Marc Jacobs, Chloe, DKNY, Toms, New Balance, Adidas, Converse, Camper, Unisa αλλά και υπέροχα παιχνίδια της εταιρίας Imaginarium και Γαιτανάκι. Η Lapin House, θέλοντας να εξασφαλίσει το τέλειο δώρο, δημιούργησε την υπηρεσία Personalized Wish Cards.

Lapin House
Lapin House

Στο τέλος κάθε παραγγελίας στο Lapinkids.com, ο νονός/νονά θα έχει τη δυνατότητα να αναφέρει την ευχή που θέλει να λάβει μαζί με το δώρο του, το βαφτιστήρι του και αυτή θα γράφεται σε μία υπέροχη Πασχαλινή κάρτα Lapin.

Όλα τα δώρα συσκευάζονται με προσοχή με ειδικό χαρτί αφής Lapin, τοποθετούνται στο νέο υπέροχο κόκκινο κουτί της Lapin, αρωματίζονται με LH άρωμα και παραδίδονται εντός 1-3 ημερών από τα ειδικά οχήματα της Lapin House με πολύ αγάπη.

Τέλος, η Lapin House θέλοντας να κάνει ακόμα πιο εύκολα όλα τα Πασχαλινά δώρα, φρόντισε όλες οι παραγγελίες να αποστέλλονται δωρεάν αλλά και να υπάρχει δυνατότητα αλλαγής εντός 60 ημερών.

Ανακαλύψτε τα πιο υπέροχα δώρα στο Lapinkids.com ή κλείστε το ραντεβού σας εύκολα και άμεσα στο lapinhouse.clickinshop-lh.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i