Karl Lagerfeld | Τα πιο κομψά items από τη νέα συλλογή με εσώρουχα

Για να νιώθεις κομψή ακόμα και μέσα στο σπίτι.

Karl Lagerfeld_Shape Courtesy of Karl Lagerfeld

Μία από τις πιο χρήσιμες συμβουλές που ακολουθούν οι γυναίκες με αυθεντικό και ξεχωριστό στιλ είναι πως προσέχουν ακόμα και την παραμικρή λεπτομέρεια στην εμφάνιση τους. Ακόμα και κάποια στοιχεία που μπορεί να μην έχουμε σκεφτεί. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, η επιλογή των σωστών εσωρούχων που θα σε κάνουν να νιώθεις άνετα όσο τα φοράς και θα βοηθήσουν τα ρούχα σου να στρώνουν καλύτερα.

Ακριβώς αυτή την ανάγκη των γυναικών σκέφτηκε ο Hun Kim, design director της Karl Lagerfeld και αποφάσισε να σχεδιάσει την πρώτη του συλλογή με εσώρουχα. Όπως δήλωσε ο ίδιος "Ανεξάρτητα από τη μέρα ή την περίσταση, κάθε outfit ξεκινά από τα εσώρουχά μας. Το νέο στιλ εσωρούχων της KARL LAGERFELD θέτει τις βάσεις του σύγχρονου ντυσίματος. Είτε κρυμμένα, είτε σε πρωταγωνιστικό ρόλο, τα κομμάτια της κολεξιόν έχουν την ικανότητα να απογειώσουν ένα ολόκληρο look". Και εμείς δεν θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε περισσότερο.

Courtesy of Karl Lagerfeld
Courtesy of Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld
Courtesy of Karl Lagerfeld

Η νέα συλλογή της Karl Lagerfeld αποπνέει έναν parisian chic αέρα με σχέδια που συνδυάζουν τις σύγχρονες τάσεις της μόδας, την υψηλή ποιότητα αλλά και την άνεση που θέλει να νιώθει κάθε γυναίκα όσο φορά τα εσώρουχα της. Η σύνθεση του μάλιστα είναι από premium βαμβάκι, επιβεβαιώνοντας για ακόμα μία φορά πως η Karl Lagerfeld δίνει πάντα έμφαση στην ποιότητα.

Γιατί αξίζει την προσοχή σου η νέα collection;

Πρωταγωνιστές της συλλογής είναι η μαύρη δαντέλα που υπάρχει σε σουτιέν, bralettes, κορμάκια, singlet και εσώρουχα που αγκαλιάζουν τη γυναικεία σιλουέτα, θα αναβαθμίσουν το sexiness σου και παράλληλα θα σε κάνουν να νιώθεις άνετα. Για εσένα που αγαπάς τις athleisure γραμμές, η συλλογή σου προσφέρει μία σειρά από cool εσώρουχα σε μαύρη και γκρί απόχρωση με την χαρακτηριστική, ελαστική φάσα με το λογότυπο KARL LAGERFELD.

Courtesy of Karl Lagerfeld
Courtesy of Karl Lagerfeld

Τα homewear κομμάτια που θα λατρέψεις

Μετά από τόσους μήνες lockdown, όλες μας έχουμε συνειδητοποιήσει πόσο πολύ μπορεί να αλλάξει η διάθεση μας εάν φοράμε κομψά homewear κομμάτια στο σπίτι. Η ευχή για stylish πιτζάμες και homewear ρούχα γίνεται πραγματικότητα στη εν λόγω Karl Lagerfeld συλλογή στην οποία θα βρεις ό,τι χρειάζεσαι για να νιώθεις σαν fashionista μέσα στο σπίτι σου. Μπλούζες σε χαρούμενες αποχρώσεις, φανελάκια και σορτς, σετ με παντελόνες και tops σε απαλά υφάσματα, αλλά και σετ πιτζάμες που συνδυάζουν υψηλή ποιότητα και αισθητική θα γίνουν τα νέα αγαπημένα σου κομμάτια για αυτή την εποχή -και για πάντα.

Courtesy of Karl Lagerfeld
Courtesy of Karl Lagerfeld

Κεντρική διάθεση Sport & Fashion Freedom S.A 212 00 03 710

Η συλλογή είναι διαθέσιμη στα squareshop.gr, r-shop.gr, duomo.gr

Τα αγαπημένα μας κομμάτια από τη νέα Karl Lagerfeld συλλογή 

Ζακέτα Karl Lagerfeld

Λευκό t-shirt Karl Lagerfeld

Παντελόνι Karl Lagerfeld

Φόρεμα Karl Lagerfeld

Εσώρουχο Karl Lagerfeld

Underwear Karl Lagerfeld

Μπουστάκι Karl Lagerfeld

Λευκό τοπ Karl Lagerfeld

Underwear Karl Lagerfeld

Top Karl Lagerfeld

Σετ πιτζάμες Karl Lagerfeld

Σετ πιτζάμες σε γκρι απόχρωση Karl Lagerfeld

Σουτιέν Karl Lagerfeld

Σορτς Karl Lagerfeld

Σουτιέν Karl Lagerfeld

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

LIFE Τρι, 16 Απρ 2024

Μάθε ξανά πώς να λες "Συγγνώμη"

Σε ποιον οφείλεις μια συγγνώμη; Πριν διαβάσεις το άρθρο, η ψυχοθεραπεύτρια Εστέρ Περέλ σου προτείνει να αφιέρωσεις λίγο χρόνο και να πεις το όνομά του δυνατά.

ΓΡΑΦΕΙ: ΦΙΛΙΑ ΜΗΤΡΟΜΑΡΑ

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i