Η νέα Liu Jo συλλογή θα σε κάνει να ονειρεύεσαι κρουαζιέρες στο Αιγαίο

Δημιούργησε μία ολοκληρωμένη γκαρνταρόμπα με την SS21 συλλογή του brand.

Liu Jo Courtesy of Liu Jo

Εάν τα όνειρα μας είχαν χρώματα αυτή την περίοδο, τότε αυτά θα ήταν το μπλε και το λευκό που θυμίζουν καλοκαίρι και διακοπές σε κάποιο ελληνικό νησί. Λίγο πριν φτιάξεις τις αποσκευές σου για τις πρώτες εξορμήσεις του καλοκαιριού χρειάζεται να ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου με τα must have κομμάτια που θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις τις πιο κομψές εμφανίσεις.

Courtesy of Liu Jo
Courtesy of Liu Jo

Liu Jo
Courtesy of Liu Jo

Σε αυτό πρόκειται να σε βοηθήσει η νέα Liu Jo συλλογή για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021 που διατίθεται σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Το brand, που αγαπούν χιλιάδες γυναίκες, έχει καταφέρει να συγκεντρώσει σε μία συλλογή όλα τα κομμάτια που θα χρειαστείς φέτος το καλοκαίρι. Οι navy αποχρώσεις όπως το μπλε, το λευκό και το κόκκινο πρωταγωνιστούν στη συλλογή, κάνοντάς σε να ονειρεύεσαι κρουαζιέρες σε νησιά. Πουκάμισα σε γήινες αποχρώσεις και σατέν, αέρινα υφάσματα, φούστες που αγκαλιάζουν και αναδεικνύουν τη σιλουέτα με τον πιο κολακευτικό τρόπο και floral, ρομαντικά φορέματα που αφήνουν ακάλυπτους τους ώμους είναι μερικά μόνο από τα κομμάτια της νέας Liu Jo συλλογής που αξίζει να προσθέσεις στη συλλογή -και τις βαλίτσες σου.

Liu Jo
Courtesy of Liu Jo

Η συλλογή της Liu Jo είναι ιδανική για εσένα που αγαπάς το ναυτικό στιλ, όχι μόνο στις διακοπές αλλά και στις καθημερινές εμφανίσεις σου στην πόλη. Ανάμεσα στα στοιχεία που ξεχωρίζουν είναι τα διαχρονικά ριγέ και το πουά, τα πουκάμισα με γιακά σαν εσάρπα, τα χρυσά κουμπιά, τα κομμένα σακάκια σε διαγώνια πλέξη ή σταυροκουμπωτά, οι maxi φούστες και τα παντελόνια από απαλά υφάσματα. Αυτό σημαίνει πως μπορείς να ντυθείς κομψά και άνετα είτε πας στο γραφείο, σε εξόδους με τις φίλες σου στην πόλη είτε κάνεις βόλτες στα καλντερίμια κάποιου νησιού.

Courtesy of Liu Jo
Courtesy of Liu Jo

Courtesy of Liu Jo
Courtesy of Liu Jo

Βρείτε τη νέα συλλογή της Liu Jo στο Bloobox.gr

Κεντρική διάθεση: Shop & Trade, 210 3408400

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i