Η σκούπα ρομπότ έγινε ξαφνικά το καλύτερο gadget για το σπίτι: Τι να γνωρίζεις

Αυτό το "ρομποτάκι" θα σου "λύσει" τα χέρια.

σκούπα ρομπότ iStock

Μπορεί η περίοδος που βιώνουμε να είναι ιδιαίτερη και διαφορετική, αλλά υπάρχει ένα gadget που διέπρεψε στις online αγορές, αλλά και στα searches στις μηχανές αναζήτησης. Σίγουρα λόγω της καραντίνας, έχεις καθαρίσει και εσύ κάθε γωνία του σπιτιού σου, αλλά θέλεις η τηλεκπαίδευση, θέλεις η τηλεργασία, η ανάγκη να παραδώσουμε αυτή τη δουλειά του σπιτιού σε "κάποιον άλλο" έγινε ακόμα πιο έντονη.

Πώς όμως, θα βρεις την ιδανική σκούπα ρομπότ για το σπίτι σου και τι χρειάζεται να γνωρίζεις πριν την αγορά; Εμείς βρήκαμε τα top χαρακτηριστικά στις νέες σκούπες iRobot, Roomba i3 και Roomba i3+.

roomba

Τι χρειάζεται να γνωρίζεις για τις iRobot Roomba i3 και i3+

Πρόκειται για το νέο μέλος της σειράς i με νέο design, ισχυρή αναρρόφηση (10Χ σε σχέση με τη σειρά 600), συστηματική πλοήγηση, πρόσθετους αισθητήρες κατά του σφηνώματος κάτω από τα έπιπλα, clean map και smart map, καθώς και ελκυστική τιμή. H iRobot ι3 & i3+ γίνονται ακόμα πιο προσιτές, κρατώντας τα ανυπέρβλητα και πατενταρισμένα χαρακτηριστικά τους

Ας τις δούμε μια μία με τα χαρακτηριστικά τους…

Το μοντέλο Roomba i3:

Περιήγηση στον χώρο με πλάνο και λογική: Έξυπνη πλοήγηση σε ευθείες γραμμές χάρη στους αισθητήρες ανάλυσης δαπέδου. Αυτό επιτρέπει στη ρομποτική σκούπα να καθαρίζει αποτελεσματικά σειρά-σειρά.

https://www.irobot.com.gr/roomba-i3

Τεχνολογία Δραστικών Αισθητήρων Χώρου: Ειδοποιεί το ρομπότ ώστε να αποφύγει τους στενούς χώρους, προκειμένου να οπισθοχωρήσει και να συνεχίσει τον καθαρισμό. Οι αισθητήρες την ειδοποιούν για τα σημεία που μπορεί να φτάσει. Αυτό σημαίνει ότι μειώνεται η πιθανότητα να κολλήσει σε έπιπλα και ότι γνωρίζει πού πρέπει να πάει. Με τους αισθητήρες Dirt Detect™ μπορεί να εστιάζει στο καθάρισμα των περιοχών όπου απαιτείται περισσότερο καθάρισμα, όπως για παράδειγμα τις πιο βρώμικες περιοχές του σπιτιού σας.

roomba

Προλαβαίνει την ακαταστασία: Μαθαίνει τις συνήθειες καθαρισμού σου και προτείνει προγράμματα που ταιριάζουν στις ανάγκες σας. Επίσης, προτείνει λύσεις για πράγματα που ενδεχομένως δεν είχατε σκεφτεί ποτέ, όπως επιπλέον καθαρισμό στις εποχές των αλλεργιών.

roomba

Καθάρισε χωρίς να σηκώσεις το δάχτυλό σου: Συνέχισε ό,τι κάνεις. Απλώς πες στη ρομποτική σκούπα να καθαρίσει, χρησιμοποιώντας την εφαρμογή iRobot HOME ή τον βοηθό φωνητικών εντολών Google ή Alexa, και πες πως έγινε.

roomba

Το μοντέλο Roomba i3+ είναι ίδια με την i3 αλλά έχει και σύστημα αυτόματου αδειάσματος κάδου. Καθαρίζει για εσένα και μετά τον εαυτό της καθώς, χάρη στο σύστημα αυτόματου αδειάσματος κάδου Clean Base®, το οποίο επιτρέπει στη ρομποτική σκούπα i3+ να αδειάζει μόνη τον κάδο της, αδειάζει τη βρωμιά και τη σκόνη σε μια σακούλα AllergenLock. Έτσι, δεν θα χρειαστεί να ανησυχείς για την καθαριότητα για έως και δύο μήνες.

roomba

Μάθε περισσότερα για αυτά τα δύο νέα gadget στο επίσημο κανάλι της iRobot στο Youtube!

roomba

Πηγή: missbloom.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i