Επιστροφή στη δουλειά μετά από τηλεργασία | Tips για γρήγορη προσαρμογή

Είσαι ήδη αγχωμένη για την επιστροφή σου στο γραφείο; Δες πώς θα κάνεις τη μετάβαση ευκολότερη.

Επιστροφή στη δουλειά iStock

Ο Ιούνιος είναι ο μήνας που πολλοί εργαζόμενοι στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα επέστρεψαν στα γραφεία τους, αφού η τηλεργασία μειώθηκε στο 20%. Αυτό σημαίνει ότι πολλοί από εμάς πρέπει να βάλουμε ξυπνητήρι, να κάνουμε ντους, να ντυθούμε και να βγούμε από το σπίτι, μετά από σχεδόν ένα χρόνο!

Εάν είσαι ήδη αγχωμένη για το πως θα προσαρμοστείς ξανά στην παλιά σου ρουτίνα, τότε καλό είναι να ακολουθήσεις τον πρώτο καιρό κάποια tips εύκολης μετάβασης από τη δουλειά στο σπίτι στη δουλειά στο γραφείο.

Σύμφωνα με τους ψυχολόγους, οι ρουτίνες που ακολουθούμε καθημερινά μπορούν να μας βοηθήσουν να προσαρμοστούμε στη ζωή μετά την πανδημία και να βελτιώσουν την ψυχική μας υγεία. Εξάλλου, δεν είναι εύκολο ξαφνικά από την ασφάλεια του σπιτιού σου να βρεθείς ανάμεσα σε πολλούς συναδέλφους και να φοράς μάσκα επί 8 ώρες. Η ρουτίνα όμως, όπως σημειώνει η γιατρός Saunia Ahmad στο CTV News, "δίνει δομή και προβλεψιμότητα. Μας βοηθά να είμαστε περισσότερο συγκεντρωμένοι και πιο δημιουργικοί ενώ στην πραγματικότητα μειώνει το άγχος και το στρες”.

Δες τη συνέχεια στο madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Fitness

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i