Η γυμνάστρια που κατάφερε να πετάξει: Η Σιμόν Μπάιλς πέτυχε το ακατόρθωτο

Η Αμερικανίδα γυμνάστρια είναι μία από τις κορυφαίες αθλήτριες στον κόσμο.

Σιμόν Μπάιλς

Είναι μία προσωπικότητα που δεν περνά απαρατήρητη. Το ταλέντο της εξωπραγματικό και η προσωπική της ιστορία από αυτές που άνετα γίνονταν δραματική ταινία, με – ευτυχώς – αίσιο τέλος. Ο λόγος για τη σπουδαία αθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής Σιμόν Μπάιλς, η οποία κάθε φορά που τα πόδια της αγγίζουν τερέν, προσφέρει τεράστιες συγκινήσεις στο φιλοθεάμον κοινό. Mε συνολικά 25 μετάλλια στην μέχρι τώρα καριέρα της, και έχοντας σπάσει κάθε πιθανό ρεκόρ που γνωρίζαμε μέχρι σήμερα, η Μπάιλς θεωρείται, και όχι άδικα, το Άγιο Δισκοπότηρο της ενόργανης γυμναστικής, μία αθλήτρια και μία γυναίκα που εμπνέει εκατομμύρια νέα κορίτσια να ασχοληθούν με τον αθλητισμό και να ακολουθήσουν τα όνειρά τους.

Mε συνολικά 25 μετάλλια στην μέχρι τώρα καριέρα της, και έχοντας σπάσει κάθε πιθανό ρεκόρ που γνωρίζαμε μέχρι σήμερα, η Μπάιλς θεωρείται, και όχι άδικα, το Άγιο Δισκοπότηρο της ενόργανης γυμναστικής, μία αθλήτρια και μία γυναίκα που εμπνέει εκατομμύρια νέα κορίτσια να ασχοληθούν με τον αθλητισμό και να ακολουθήσουν τα όνειρά τους.

Και ενώ σύσσωμη παγκόσμια αθλητική κοινότητα περιμένει να την καμαρώσει στους επερχόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, ένα βίντεο που τραβήχτηκε λίγες εβδομάδες πριν, δείχνει τη σπουδαία αθλήτρια να πετυχαίνει κάτι σχεδόν… απόκοσμο: Να πετάξει!

Το βίντεο, το οποίο κυκλοφορεί σε αργή κίνηση, έχει συγκεντρώσει μέχρι σήμερα πάνω από 4,5 εκατομμύρια προβολές, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που καταλήγουν ότι αυτή είναι "η πιο μεγάλη αθλήτρια που έχουν δει ποτέ".

Δες το βίντεο στο womantoc.gr 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i