"Καθώς η θερμοκρασία ανεβαίνει, ξέρω ότι πολλοί άνθρωποι δυσκολεύονται να δείξουν το σώμα τους"

Η Άσλει Γκράχαμ ποζάρει ολόγυμνη με όλα της τα "ψεγάδια" και είναι υπέροχη.

Άσλει Γκράχαμ

Είναι όμορφη, εντυπωσιακή, ακομπλεξάριστη και τα τελευταία χρόνια έχει φέρει έναν νέο φρέσκο αέρα στον όρο plus size. Είναι η Άσλει Γκράχαμ, το πρώτο plus size μοντέλο που πόζαρε στο εξώφυλλο του περίφημου "Sports Illustrated", ανατρέποντας στερεότυπα και καθιστώντας σαφές, ότι η ομορφιά, το sex appeal και η αυτοπεποίθηση ουδεμία σχέση έχουν με αυτό που δείχνει η ζυγαριά. Η Άσλει τα τελευταία χρόνια, αγωνίζεται με σθένος υπέρ του body positivity προκειμένου κάθε γυναίκα – και κάθε άνθρωπος βασικά – να αγαπήσει πραγματικά το σώμα του και να δεχτεί τον εαυτό του όπως ακριβώς είναι: Μοναδικός, πανέμορφος με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που ο καθένας παρουσιάζει.

Από το 2019 και μετά, όταν και έγινε μητέρα για πρώτη φορά, ο αγώνας της, απέκτησε διπλό σκοπό: Όχι μόνο μάχεται για την κατάργηση των διακρίσεων και του μπούλινγκ, αλλά στηρίζει τις νέες μητέρες και τις αλλαγές στο σώμα τους με κάθε τρόπο, μιας και γνωρίζει από πρώτο χέρι, τι μπορεί να κάνει η εγκυμοσύνη αλλά και η περίοδος της λοχείας στην ψυχολογία μιας μητέρας.

Φωτογραφίες με ραγάδες, κυτταρίτιδα, περιττά κιλά. Για την Άσλει τίποτα δεν είναι "άσχημο" ή "αντιαισθητικό" εφόσον δείχνει την αλήθεια. Και αυτός είναι ο σκοπός της. Να δείξει τα αληθινά σώματα αληθινών ανθρώπων εκεί έξω, οι οποίοι είναι ευτυχισμένοι με τα σημάδια και τις ραγάδες τους.

Δες τη συνέχεια στο womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i