Η Κάτια Ταραμπάνκο στο Shape Ioυλίου: Ποια είναι η αγαπημένη της άσκηση και διατροφή;

Μερικά από όσα μάς αποκάλυψε στο Shape Ιουλίου που κυκλοφορεί.

Κάτια Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έχει "μπει" με διαφορετικές αφορμές στο σπίτι μας, μέσα από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες, όλα όμως δείχνουν ότι με σταθερά βήματα προχωρά και εξελίσσεται επαγγελματικά. Το μόνο σίγουρο: Δεν μπορείς να ξεχάσεις το λαμπερό και παιχνιδιάρικο χαμόγελό της!

ΣΕ ΓΝΩΡΊΣΑΜΕ ΜΈΣΑ ΑΠΌ ΤΟ GNTM, ΑΛΛΆ ΣΕ ΜΆΘΑΜΕ ΚΑΛΎΤΕΡΑ ΜΈΣΑ ΑΠΌ ΤΟ SUVRIVOR. ΠΏΣ ΠΉΡΕΣ ΤΗΝ ΑΠΌΦΑΣΗ ΝΑ ΔΟΚΙΜΆΣΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΌ ΣΟΥ ΣΤΗ ΖΟΎΓΚΛΑ ΤΟΥ ΆΓΙΟΥ ΔΟΜΊΝΙΚΟΥ; Ήταν μια αναπάντεχη πρόταση και μου άρεσε πολύ η ιδέα. Απαιτητικοί στίβοι, επιβίωση στηφύση, θάλασσα, αποτοξίνωση από τα κινητά και το άγχος της καθημερινότητας. Λίγο φαγητό να είχαμε και θα ήταν όνειρο!

katia

Classics Sleeveless, Puma.

ΤΙ ΈΜΑΘΕΣ ΓΙΑ ΣΈΝΑ ΑΠΌ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΊΑ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΉΣ ΣΟΥ ΣΤΙΣ ΔΎΟ ΑΥΤΈΣ ΕΚΠΟΜΠΈΣ; Ότι αγαπώ πολύ αυτό που κάνω και ότι όντως μπορώ να καταφέρω πράγματα στη ζωή μου αν το βάλω στόχο, όπως όλοι μας άλλωστε. Σίγουρα όμως μέσα από τη συμμετοχή μου στο GNTM και το Survivor άλλαξα ως άνθρωπος σε κάποια πράγματα, ωρίμασα θα έλεγα.

ΓΕΝΙΚΆ, ΕΊΣΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΆΝΘΡΩΠΟΣ; ΠΏΣ ΕΊΣΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΈΣ ΣΟΥ ΣΧΈΣΕΙΣ; Είμαι άνθρωπος που έχω λίγους και καλούς φίλους. Ίσως ο στενός μου κύκλος να είναι πιο κλειστός, γιατί υπάρχει ένας ευρύτερος κοινωνικός κύκλος και πολλές κοινωνικές υποχρεώσεις. Είμαι κοινωνικός άνθρωπος, αλλά θα πάω πολύ επιλεκτικά για έναν καφέ ή για φαγητό με κάποιον, όταν ξέρω ότι με τον άνθρωπο αυτό θα πω κάτι και θα περάσει η ώρα ευχάριστα. Δύσκολα θα παραστώ κάπου επειδή είναι "υποχρεωτικό". Είμαι όμως πολύ ανοιχτή με τον κόσμο γενικά, δηλαδή απαντάω σε όλα τα παιδιά που μου στέλνουν στα social media μηνύματα και με ρωτάνε κάτι ή ζητούν τη συμβουλή μου για να διαχειριστούν μια κατάσταση.

Katya Tarabanko

Evide Short και Evide Mesh Tank, Puma

ΠΟΙΑ ΕΊΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗΜΈΝΗ ΣΟΥ ΆΣΚΗΣΗ; Αγαπώ ό,τι έχει σχέση με θάλασσα, κάνω κολύμπι, wakeboard και surfing. Αν, βέβαια, δω ότι ξεφεύγω λιγάκι, ότι το σώμα μου ζητάει τη γυμναστική, έχω έναν γυμναστή με τον οποίο προπονούμαι και μου προτείνει κάθε φορά τι χρειάζεται το σώμα μου.

ΥΠΆΡΧΕΙ ΚΆΤΙ ΠΟΥ ΑΝΑΓΚΆΖΕΣΑΙ ΝΑ ΣΤΕΡΗΘΕΊΣ ΩΣ ΜΟΝΤΈΛΟ; Ουσιαστικά, την ελευθερία κινήσεων στα αθλήματα, γιατί, για παράδειγμα, πρέπει να προσέχω να μη χτυπήσω και αποκτήσω σημάδια. Ή, ενώ αγαπώ πολύ την ιππασία και τα θαλάσσια σπορ, πρέπει να προσέχω να μην τραυματιστώ, καθώς κάτι τέτοιο θα με κρατούσε για μεγάλο διάστημα μακριά από τη δουλειά μου.

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΆ ΣΤΕΡΕΊΣΑΙ ΚΆΤΙ; Τίποτε απολύτως. Μπορεί να φάω μια δυο μέρες τα πάντα και μετά για τις επόμενες μια δυο μέρες να κάνω κάτι σαν detox. Δεν έχω καταλήξει αν αυτή η τακτική είναι καλή για το στομάχι μου, αλλά προς το παρόν νιώθω ότι είναι καλή για την ψυχή, γιατί μπορώ να απολαμβάνω ό,τι θέλω. Οπότε, δεν μπορώ να πω ότι στερούμαι κάτι.

Το αγαπημένο σου φαγητό; Σουβλάκι, καλαμαράκια, χωριάτικη.

Βρες ολόκληρη τη συνέντευξη της Κάτιας στο Shape Ιουλίου που κυκλοφορεί στα περίπτερα. 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i