Ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ κοντά στους πυρόπληκτους και τους "μαχητές" της φωτιάς

Μία σπουδαία ενέργεια.

Βιοιατρική Βιοιατρική

Ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ στέκεται στο πλευρό των συνανθρώπων μας που έχουν πληγεί από τις πυρκαγιές των τελευταίων ημερών σε Αττική και Εύβοια, ενώ αναγνωρίζει το ηρωικό έργο των Σωμάτων Ασφαλείας, που ρίχνονται στη μάχη με τις φλόγες.

Στο πλαίσιο αυτό, τα Διαγνωστικά Κέντρα ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ στην Αττική και στη Χαλκίδα προσφέρουν δωρεάν εξετάσεις σε όλους τους πληγέντες από τις πυρκαγιές καθώς και στους Πυροσβέστες, τους πιλότους των εναέριων μέσων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, τα μέλη της Ελληνικής Αστυνομίας και όλων των λοιπών Σωμάτων Ασφαλείας, που μετέχουν στις προσπάθειες πυρόσβεσης.

Πιο συγκεκριμένα, μέχρι και τις 31 Οκτωβρίου, όσοι απευθύνονται στα παραπάνω διαγνωστικά κέντρα δεν θα πληρώνουν συμμετοχή για όλες τις εργαστηριακές και απεικονιστικές εξετάσεις που θα χρειαστούν και για τις οποίες θα έχουν παραπεμπτικό του ΕΟΠΥΥ.

Για την ταυτοποίησή τους, οι πληγέντες θα πρέπει να επιδεικνύουν σχετική βεβαίωση από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, το δήμο τους ή από άλλη αρμόδια αρχή. Τα μέλη των Σωμάτων Ασφαλείας θα πρέπει να επιδεικνύουν την υπηρεσιακή τους ταυτότητα.

Εφόσον οι εξετάσεις τους απαιτούν ραντεβού, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Διαγνωστικό Κέντρο της περιοχής τους, ώστε να εξυπηρετούνται κατά προτεραιότητα.

Δες περισσότερα για τη σημαντική αυτή δράση εδώ. 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i