Η Pull & Bear σου δείχνει πως θα φορέσεις τα πιο φαντεζί denim ρούχα το φθινόπωρο του 2021

Η νέα φθινοπωρινή κολεξιόν είναι γεμάτη χρώματα και έμπνευση.

pull&bear

Η Pull&Bear, η νεανική μάρκα νεανικής μόδας του ομίλου Inditex, παρουσίασε τα νέα προϊόντα που αναδεικνύουν τις τάσεις της νέας σεζόν φθινόπωρο/χειμώνας 2021.

pull&bear

Η μάρκα συνεχίζει να καινοτομεί στις κολεξιόν denim, οι οποίες βρίσκονται στο DNA της από την αρχή και τολμά με ενδύματα με ανανεωμένα σχέδια. Τα total looks κυριαρχούν στην κολεξιόν και αντανακλούν επιπλέον τα στοιχεία-κλειδιά της σεζόν —όπως τα φαντεζί τυπώματα και ο καθορισμένος όγκος— που η Pull&Bear ήθελε να ενσωματώσει στην κολεξιόν.

pull&bear

Στο γυναικείο τμήμα ξεχωρίζουν τα twin sets που αποτελούνται από ψηλόμεσα τζιν παντελόνια σε ίσια γραμμή και overshirt σε στυλ worker.

pull&bear

Τα denim prints ανυψώνονται ως στοιχείο-κλειδί μέσα από τυπώματα με ψυχεδελικό laser τύπωμα, καθώς και graphic τυπώματα με λουλούδια και καρδιές.

pull&bear

Στα menswear παρουσιάζονται μεγάλοι όγκοι μαζί με άκαμπτα υφάσματα σε ενδύματα που παίζουν με acid colors, τυπώματα σε στυλ μαρμάρου και κεντήματα σε αντίθεση.

pull&bear

Όσον αφορά τα fittings, συνδυάζονται οι κλασικές τζιν γραμμές μαζί με ενδύματα σε στυλ εργασίας.

Αυτά τα νέα προϊόντα της Pull&Bear είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα και στα φυσικά καταστήματα καθ' όλη τη διάρκεια του Αυγούστου και του Σεπτεμβρίου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Διατροφή

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i