Ζώδια Σεπτεμβρίου 2021: Οι μηνιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Πώς θα είναι ο μήνας για όλα τα ζώδια;

Ζώδια και κάρμα iStock

Ζώδια Σεπτεμβρίου 2021: Μάθε παρακάτω τις αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο από τη Χρύσα Συκά. Πώς θα είναι ο μήνας για όλα τα ζώδια;

ΚΡΙΟΣ (21/3-20/4)

Ο Ερμής, στο απέναντι ζώδιο ως τις 26 που γυρίζει ανάδρομος, περιορίζει την επικοινωνία και αλλάζει τις σχέσεις σου. Δείξε τα συναισθήματά σου στο ταίρι σου. Με τον Άρη, από τις 15, και αυτόν στο απέναντι ζώδιο, θα ασχοληθείς με την προσωπική σου ζωή και ίσως αναγκαστείς να κάνεις συμβιβασμούς. Αυτό δε σημαίνει βέβαια πως καταθέτεις τα όπλα. Κάνε συζητήσεις με το ταίρι σου χρησιμοποιώντας τη διπλωματία, μην υποτιμάς τις απόψεις του. Αν είσαι μόνη, δε χάνεις καμία ευκαιρία για φλερτ. Το τρίγωνο Άρη/Κρόνου σε οδηγεί στην επιτυχία. Επαγγελματικά, να περιμένεις εξελίξεις, μια ανανέωση, μια αλλαγή μπορεί να κάνεις στη δουλειά σου. Ασχολήσου περισσότερο με την καθημερινότητα σε κάθε επίπεδο και βάλε τάξη. Πρόσεχε τα οικονομικά σου, καθώς ο Ουρανός μπορεί να φέρει μπερδέματα στους λογαριασμούς σου.

Τip: Ασχολήσου με την υγεία και τη διατροφή σου με τη νέα Σελήνη στις 7.

ΤΑΥΡΟΣ (21/4-21/5)

Με την Αφροδίτη, από τις 11 στο απέναντι ζώδιο, είσαι λιγότερο διαλλακτική με το ταίρι σου. Είναι η στιγμή να διεκδικήσεις, έχεις το πάνω χέρι. Προσοχή σε λάθη και εξαπατήσεις ακόμα και από οικεία πρόσωπα. Μη δίνεις έκταση. Θέλεις όλα να τα ελέγχεις και να τα διαχειρίζεσαι και αυτό πιέζει τους άλλους. Βρες ισορροπίες. Αν είσαι μόνη, κάνεις γνωριμίες που παραμένουν φιλικές. Γοητεύεις, αλλά δυσκολεύεσαι να ανοιχτείς. Ο Δίας κινείται ανάδρομα, ανάδρομα θα ξεκινήσει να κινείται και ο Ερμής, από τις 27, δημιουργώντας ένα κλίμα αποσταθεροποίησης στον επαγγελματικό τομέα. Αποφάσεις που μπορεί να είχες πάρει θα ανατραπούν. Ο Ουρανός βρίσκεται στο ζώδιό σου, σου δίνει φαντασία και δημιουργικές ιδέες. Θέλεις να κάνεις αλλαγές και ο Άρης σου προσφέρει δυναμισμό. Σχεδίασε και σκέψου ώριμα τα πλάνα σου.

Tip: Ανανεώσου, ασχολήσου και λίγο με τον εαυτό σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ (22/5-21/6)

Μέχρι τις 10 μπορείς να κάνεις πετυχημένες συνεργασίες ακόμα κι αν νιώθεις πως είσαι σε κάποια δουλειά παγιδευμένη αρκετό καιρό. Είσαι επικοινωνιακή και ανοιχτή απέναντι στους άλλους. Η συναισθηματική και η κοινωνική σου ζωή χρωματίζονται. Ο ρομαντισμός κυριαρχεί. Με την Αφροδίτη, από τις 11, μπορεί να υπάρχουν εντάσεις στον επαγγελματικό χώρο με συναδέλφους. Ο Ερμής σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις νέες γνωριμίες, δες λεπτομερώς τα βήματά σου πριν αποφασίσεις να ανανεωθείς. Με τον Άρη, από τις 15, είσαι έτοιμη να πάρεις αποφάσεις, προχωράς τα σχέδιά σου, οι εντάσεις στο σπίτι σταματούν. Ο ανάδρομος Δίας μπορεί να φέρει κάποιες καθυστερήσεις που μπορεί να σε νευριάσουν. Αυτό θα γίνει ακόμα πιο έντονο, από τις 27, που θα γυρίσει ανάδρομος και ο Ερμής.

Τip: Δες τη ζωή με μεγαλύτερο ενθουσιασμό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7)

Το τρίγωνο Ήλιου/Ουρανού στις αρχές του μήνα μπορεί να φέρει ξαφνικά μια νέα γνωριμία που θα εξελιχθεί σε μεγάλο πάθος. Με την Αφροδίτη, από τις 11, το ερωτικό κλίμα είναι εκρηκτικό. Οι σχέσεις σου λάμπουν, είσαι καλά και φαίνεται, δείχνεις στο ταίρι σου πόσο το αγαπάς. Αν είσαι μόνη, θέλεις να σταθεροποιηθείς σε μια ωραία σχέση. Με τον Άρη, από τις 15, ασχολείσαι με το σπίτι. Μπορεί να αποφασίσεις να κάνεις μια ανακαίνιση ή μπορεί κάποια αντικείμενα να ξεθάψουν κάποιες αναμνήσεις σου. Τα οικονομικά συνεχίζουν να σε ζορίζουν, όμως το τρίγωνο Άρη/Κρόνου μπορεί να φέρει μια οικονομική ανταμοιβή προς το τέλος του μήνα. Επαγγελματικά, είσαι δυναμική και εφευρετική, έτοιμη να βγεις από το καβούκι σου, να τολμήσεις. Με τον Ουρανό, τα σχέδιά σου είναι φιλόδοξα. Πίστεψε στον εαυτό σου και τα όνειρά σου. Μπορεί να πάρεις μέρος σε μια σημαντική ομάδα.

Τip: Είναι ένας ευχάριστος μήνας.

ΛΕΩΝ (23/7-23/8)

Ο Άρης, από τις 15, σε κάνει δραστήρια. Προσοχή όμως στις εντάσεις και τις λογομαχίες. Είτε στη δουλειά είτε στο σπίτι, θα πρέπει να προτιμήσεις τις ήρεμες συζητήσεις, να είσαι συγκαταβατική. Φαίνεται να βρίσκεσαι κοντά στους άλλους, είσαι ιδιαίτερα διπλωματική. Έχεις ανάγκη να εδραιώσεις περισσότερο τις σχέσεις σου, πείθεις, χρησιμοποιείς τις κατάλληλες λέξεις. Το κοινωνικό σου δίκτυο διευρύνεται και αυτό είναι χρήσιμο για μελλοντικά σχέδια. Ο Ερμής βρίσκεται στο πλευρό σου και σε στηρίζει σε κάθε τομέα, όμως, από τις 27, ξεκινά την ανάδρομη πορεία του δημιουργώντας επικοινωνιακά προβλήματα με τους άλλους. Οικονομικά, μπορεί να έρθουν στα χέρια σου κάποια χρήματα, όμως προσοχή, καθώς τα έξοδα φαίνεται να αυξάνονται. Με τον Ποσειδώνα, θα πρέπει να δουλέψεις περισσότερο με τον εαυτό σου. Μην κάνεις σύνθετο ό,τι είναι απλό.

Tip: Περνάς όμορφα στην καθημερινότητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (24/8-23/9)

Η νέα Σελήνη στο ζώδιό σου στις 7 φέρνει επιτυχίες στον επαγγελματικό τομέα, άλλαξε ό,τι δε σου ταιριάζει και μη χάνεσαι στις λεπτομέρειες. Βέβαια, η αντίθεση Άρη/Ποσειδώνα στις αρχές του μήνα μπορεί να σε μελαγχολήσει. Από τις 10, μπορεί κάποιες αναβολές στις σχέσεις σου να σε πιέσουν συναισθηματικά, βάλε αλατοπίπερο στη ζωή σου. Διατήρησε μια καλή επικοινωνία. Ο Ουρανός σε βοηθά να κάνεις νέα σχέδια και σου δίνει δημιουργικές ιδέες, ανανεώσου και προσαρμόσου. Θα πρέπει να κάνεις υπομονή για να γυρίσουν όλα υπέρ σου. Οργάνωσε και έκφρασε τις σκέψεις σου. Απελευθερώσου από το παρελθόν, άρπαξε γρήγορα τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν και στρέψε το βλέμμα σου στο μέλλον. Ο Ερμής σε κάνει διστακτική στο χρήμα, ενώ και ο Άρης, από τις 15, αυξάνει το ενδιαφέρον σου για την είσπραξη ενός μεγάλου χρηματικού ποσού.

Tip: Ακολούθησε τους ρυθμούς της καθημερινότητας.

ΖΥΓΟΣ (24/9-23/10)

Ο μήνας ξεκινά με τον Ερμή και την Αφροδίτη να βρίσκονται στο ζώδιό σου. Βρίσκεσαι στο επίκεντρο της προσοχής, ο μήνας είναι ευχάριστος και τρυφερός. Από τις 15 θα περάσει και ο Άρης εκεί κάνοντάς σε πολύ δυναμική αλλά και πολύ νευρική. Παίρνεις πρωτοβουλίες. Η Αφροδίτη, από τις 11, σε κάνει λιγότερο ελεγκτική. Αν είσαι μόνη, ο φιλικός τομέας ευνοείται. Έχεις ανάγκη να ερωτευτείς και ο Άρης ευνοεί τις επαφές. Ο Ερμής, από τις 27, γυρίζει ανάδρομος φέρνοντας καθυστερήσεις και προβλήματα στην επικοινωνία. Προσοχή σε συγκρούσεις στον επαγγελματικό χώρο στα μέσα του μήνα. Μην αφήσεις οικονομικά ή επαγγελματικά ζητήματα να σου ρίξουν το ηθικό. Το τρίγωνο Άρη/Κρόνου στο τέλος του μήνα σε βοηθά να πετύχεις σημαντικούς στόχους και να πάρεις μελετημένες αποφάσεις.

Τip: Προσοχή στην υγεία στις αρχές του μήνα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10-22/11)

Η Αφροδίτη, από τις 11, περνάει στο ζώδιό σου και ανεβάζει το ερωτικό θερμόμετρο στα ύψη. Είσαι ερωτική, η λίμπιντο είναι αυξημένη, το αλατοπίπερο δε λείπει από τη σχέση σου. Από τη μια πλευρά είσαι πολύ κοινωνική, από την άλλη πιο εσωστρεφής και μυστικοπαθής. Η διαίσθησή σου είναι μεγάλη. Απόφυγε τις υπερβολές. Έχεις ανάγκη να δεις τα σχέδιά σου να υλοποιούνται και ίσως να πρέπει να ζητήσεις συμβουλές από έμπειρα πρόσωπα. Κινήσου έντονα ως τις 26 σε προσωπική και επαγγελματική ζωή, καθώς από τις 27 ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος και η επικοινωνία δυσκολεύει, μίλα με τακτ. Έχε εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και τον δυναμισμό σου. Είναι καλή στιγμή για συνεργασίες. Μόνο ο Ουρανός θα μπορούσε να σε μπλέξει θέτοντας ερωτήματα, πάρε τον χρόνο σου για να κάνεις αναλύσεις.

Tip: Ακολούθησε την εσωτερική σου φωνή.

ΤΟΞΟΤΗΣ (23/11-21/12)

Ο Ερμής φέρνει συζητήσεις και επαφές με φίλους και ομάδες. Άκου προσεκτικά τι έχουν να σου πουν και απόφυγε τη λήψη αποφάσεων. Ο Άρης, από τις 15, μπορεί να φέρει διαφωνίες και εντάσεις με συνεργάτες. Η Αφροδίτη, από τις 11, φέρνει ερωτικές ζήλιες. Η αντίθεση Ήλιου/Ποσειδώνα στα μέσα του μήνα μπορεί να φέρει εξαπατήσεις στον οικογενειακό χώρο. Νέες αλλά και παράλληλες επαγγελματικές δραστηριότητες προχωρούν θετικά. Προχώρα, επίσης, τα τρέχοντα σχέδιά σου. Αναζητάς την ανανέωση, όμως είσαι λιγότερο παρορμητική και πιο συνετή. Διαχειρίζεσαι το συναίσθημα και κινείσαι περισσότερο με τη λογική. Πάρε τον χρόνο σου να αναλύσεις τις καταστάσεις για να προχωρήσεις. Έχεις πολλή δουλειά, υπάρχουν προκλήσεις, υπερασπίζεσαι τις ιδέες σου και αφήνεις τα πράγματα να εξελιχθούν με τον καιρό.

Tip: Ενεργοποίησε το κριτικό σου πνεύμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-20/1)

Ο Ερμής φέρνει θέματα καριέρας στην επιφάνεια. Μπορεί να έχεις δισταγμούς σχετικά με το πώς πρέπει να συμπεριφερθείς σε συναδέλφους ή σε πρόσωπα που βρίσκονται σε ανώτερες θέσεις στη δουλειά σου. Μπορεί κάποιοι να σου συμπεριφέρονται ανάλογα με τα συμφέροντά τους κι εσύ να δείχνεις με το παγωμένο βλέμμα σου τη δυσαρέσκειά σου σε αυτή την τακτική. Απόφυγε τις εντάσεις και το πολεμικό κλίμα. Βρες τρόπους για να προχωρήσεις μπροστά. Ο Ήλιος και ο Άρης, ως τα μέσα του μήνα, μαλακώνουν κάπως τις καταστάσεις, οπότε δες τις τρέχουσες υποθέσεις σου. Ο Άρης, από τις 15, επιβάλλει τη δικαιοσύνη. Μην κλείνεις την πόρτα στην καινοτομία. Συναισθηματικά, είσαι πολύ ευαίσθητη. Προσάρμοσε τις αντιδράσεις σου στις καταστάσεις, δεν έχεις πάντα δίκιο. Μην αφήνεις τις αμφιβολίες σου να σε κυριεύουν. Απόφυγε την παγωμένη και απόμακρη εικόνα απέναντι στο ταίρι σου.

Tip: Βάλε αλατοπίπερο στη σχέση σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (21/1-19/2)

Ο Ουρανός αλλά και ο ανάδρομος Κρόνος στο ζώδιό σου φέρνουν αναστάτωση και αστάθεια στη ζωή σου. Μπορεί να υπάρξει μια αλλαγή στον τόπο κατοικίας σου και αυτό να σου δημιουργήσει μια σύγχυση. Τίποτα δεν είναι βέβαιο. Με την Αφροδίτη, ως τις 10, λαμβάνεις την προσοχή και την αναγνώριση των άλλων, οι απόψεις σου έχουν μεγαλύτερη απήχηση. Με τον Άρη, από τις 15, όλα αλλάζουν προς το καλύτερο και η αυτοπεποίθησή σου ανεβαίνει στα ύψη. Προχώρα μπροστά. Ξεχειλίζεις ιδέες και δύσκολα αλλάζεις γνώμη για στόχους που έχεις καθορίσει. Δε σε ενδιαφέρει ο δρόμος, αλλά ο προορισμός. Έχεις πολλές ευκαιρίες για να πετύχεις και περνάς τα μηνύματά σου αποτελεσματικά. Συναισθηματικά, μείνε ανοιχτή στα ακούσματα. Κάνεις τα πάντα για να βγεις από τη ρουτίνα και να δυναμώσεις τη σχέση σου.

Tip: Προσοχή στα έξοδα.

ΙΧΘΥΕΣ (20/2-20/3)

Η αντίθεση Άρη/Ποσειδώνα στις αρχές του μήνα σε αποπροσανατολίζει, όμως αυτό κρατάει λίγο. Η Αφροδίτη, από τις 11, φέρνει ζήλια αλλά και πάθος. Το φλερτ κυριαρχεί και οι εντάσεις με το ταίρι σου μειώνονται στα μέσα του μήνα. Με τον Ήλιο, από τις 23, ασχολείσαι με κοινά οικονομικά, χρέη, δάνεια, ασφάλειες, περιουσιακά. Δεν αποκλείεται να λάβεις μια οικονομική ανταμοιβή. Προσπαθείς να σταθεροποιήσεις το παρόν για να προχωρήσεις μπροστά. Διεκδικείς με όλες σου τις δυνάμεις τις επαγγελματικές προσμονές σου. Εξελίσσεσαι αργά κάνοντας αυτά που θέλεις. Τελείωνε πράγματα πριν ξεκινήσεις καινούρια. Έχεις πολλές δραστηριότητες και τη νύφη την πληρώνει ο συναισθηματικός τομέας. Δεν έχεις χρόνο να αφιερώσεις στα αγαπημένα σου πρόσωπα και δημιουργούνται σύννεφα και μερικές φορές καταιγίδες.

Tip: Βάζεις πολλούς στόχους.

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Διατροφή

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i