Μέγιστη απόδοση, γρήγορη και ομοιόμορφη ψύξη: Η LG σε μία σειρά ψυγειοκαταψυκτών με καινοτόμες τεχνολογίες

Οι LG ψυγειοκαταψύκτες διαθέτουν κομψό design και προηγμένες τεχνολογίες.

LG Electronics (LG)

H LG Electronics (LG) διαθέτει μια ευρεία σειρά ψυγειοκαταψυκτών, με καινοτόμες τεχνολογίες που προσφέρουν μέγιστη απόδοση, γρήγορη και ομοιόμορφη ψύξη και άριστη συντήρηση των φρούτων και των λαχανικών. 

Πιο συγκεκριμένα, η τεχνολογία NatureFRESH™ της LG εξασφαλίζει τη φρεσκάδα των φρούτων και των λαχανικών, προσφέροντας μία απολαυστική εμπειρία φαγητού που ξυπνάει όλες τις αισθήσεις. Επιπλέον, η τεχνολογία DoorCooling™ προσφέρει πιο γρήγορη και ομοιόμορφη ψύξη παντού. Οι αεραγωγοί στο μπροστινό μέρος του ψυγείου βοηθούν στη διατήρηση της θερμοκρασίας, ώστε τα τρόφιμά σας να παραμένουν φρέσκα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. 

Επιλεγμένα μοντέλα διαθέτουν το συρτάρι FRESH Converter™, το οποίο δίνει τη δυνατότητα επιλογής της βέλτιστης θερμοκρασίας ανά τύπο τροφίμων, όπως  κρέας, ψάρια και λαχανικά. Επίσης, η λειτουργία Moist Balance Crisper™ βοηθά τα φρούτα και τα λαχανικά να παραμένουν για περισσότερο καιρό φρέσκα και τραγανά, χάρη στο καινοτόμο κάλυμμα που διατηρεί την υγρασία στο βέλτιστο επίπεδο. Επιπροσθέτως η τεχνολογία FRESH Balancer™ διατηρεί με ασφάλεια την υγρασία μέσω του κινούμενου διακόπτη, εξασφαλίζοντας τη βέλτιστη υγρασία για τα φρούτα και τα λαχανικά, ανάλογα με τη λειτουργία που ρυθμίζει ο χρήστης.

Ένα ακόμη χαρακτηριστικό που κάνει τους ψυγειοκαταψύκτες της LG να ξεχωρίζουν, είναι ο υψηλών προδιαγραφών κομψός σχεδιασμός τους. Συνδυάζοντας μέγιστη λειτουργικότητα και  μινιμαλιστικό στυλ, αποτελούν την τέλεια προσθήκη για την κουζίνα σας.

Ανακάλυψε όλη τη σειρά ψυγείων της LG στο lg.com/gr/psigeiokatapsiktes

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i