POLO: Η νέα σχολική καμπάνια της βασίζεται στο trend του zοmbie mania

Με το ατμοσφαιρικό και περιπετειώδες στυλ της η POLO βρίσκεται και πάλι στην κορυφή των προτιμήσεων του νεανικού κοινού.

POLO

Aίσθηση έχει προκαλέσει η νέα σχολική καμπάνια της POLO, η οποία απευθύνεται σε παιδιά και εφήβους με concept που βασίζεται στο παγκόσμιο trend του zοmbie mania. Συγκεκριμένα, τα ζόμπι έχουν κλέψει τις τσάντες POLO και η δραστήρια POLO Squad, που αποτελείται από τον γνωστό ΥοuTuber ItsOnly_Skillz και τη δημοφιλή Τik Toker PersaD, καλείται να τα κατατροπώσει προκειμένου να ανακτήσει τη συλλογή για να ξεκινήσει η σχολική σεζόν. 

POLO

Με το ατμοσφαιρικό και περιπετειώδες στυλ της η POLO βρίσκεται και πάλι στην κορυφή των προτιμήσεων του νεανικού κοινού κατακτώντας τις σχολικές αίθουσες και όχι μόνο. Τσάντες με ευφάνταστα σχήματα όπως σχολικό, τερατάκι, αλεπού συνοδεύουν τους μικρούς φίλους της POLO στο νηπιαγωγείο. Λύκοι, αρκούδες, skaters, παρκουρίστες, ποδοσφαιριστές, παγωτά, γάτες muertos, χαριτωμένα κορίτσια και πολύχρωμα εμπριμέ σχέδια ντύνουν σακίδια, αλλά και στιβαρά τρόλεϊ, για τα μικρά παιδιά του Δημοτικού που όμως κουβαλάνε πολλά βιβλία, ενώ τα πολύχρωμα ιconic σακίδια Polo Originals βάφονται σε νέες αποχρώσεις και κάνουν statement εμφανίσεις σε Λύκεια, Γυμνάσια και Πανεπιστήμια. Όσο για τους οικολόγους φαν της POLO, τα σακίδια RPET φτιάχνονται από ανακυκλωμένα πλαστικά μπουκάλια και διατίθενται σε 5 υπέροχα χρώματα.

POLO

Τσάντες υπολογιστών, κασετίνες, τετράδια, δοχεία φαγητού και παγούρια συμπληρώνουν τη νέα σχολική συλλογή με την εγγύηση της POLO και την έμφαση που δίνει στο συνεπές After Sales Service, την ασφάλεια, τη χρηστικότητα και την άριστη σχέση ποιότητας- τιμής. 

Δώστε μεγάλη προσοχή στις αντιγραφές! Για να μάθετε πώς να ξεχωρίζετε τις αυθεντικές τσάντες POLO επισκεφθείτε το www.polo.gr/faq/  

Tα προϊόντα Polo διατίθενται σε επιλεγμένα βιβλιοπωλεία σε όλη την Ελλάδα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i