Fertility Route to Greece: Η ολοκληρωμένη εμπειρία ιατρικού τουρισμού που εξειδικεύεται στον τομέα των θεραπειών υπογονιμότητας

Όσα πρέπει να ξέρεις για τη νεοσύστατη εταιρεία medical tourism facilitation, η οποία επικεντρώνεται στην παροχή υπηρεσιών ιατρικού τουρισμού στην Ελλάδα, σε ασθενείς του εξωτερικού.

fertility iStock

Το Fertility Route to Greece είναι μια νεοσύστατη εταιρεία medical tourism facilitation, η οποία επικεντρώνεται στην παροχή υπηρεσιών ιατρικού τουρισμού στην Ελλάδα, σε ασθενείς του εξωτερικού. Η εταιρεία εξειδικεύεται στον τομέα των θεραπειών υπογονιμότητας και πιο συγκεκριμένα, στις μεθόδους εξωσωματικής γονιμοποίησης.

Το Fertility Route to Greece δημιουργήθηκε το 2020 από τη Λουκία Σαματά & τον Θάνο Τσαρουχά. Ως ιατρικοί και τουριστικοί διαμεσολαβητές, δημιούργησαν το Fertility Route to Greece, καθώς αναγνώρισαν ότι ο ιατρικός τουρισμός βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο ανάπτυξης στη χώρα μας, σε αντίθεση με την πολλά υποσχόμενη δυναμική του.

Fertility Route image.jpg
Fertility Route to Greece

Επιθυμία τους είναι να εφαρμόσουν στην πράξη και με το δικό τους επιχειρηματικό ήθος, τις γνώσεις, τόσο ακαδημαϊκές όσο και επαγγελματικές, σε μία καινοτόμο και πολλά υποσχόμενη για τη χώρα μας βιομηχανία, αυτήν του ιατρικού τουρισμού, παρέχοντας ολοκληρωμένες ιατρικές και τουριστικές υπηρεσίες στον εκάστοτε ασθενή.

Η Ελλάδα μπορεί να αποτελέσει έναν από τους κυριότερους προορισμούς ιατρικού τουρισμού παγκοσμίως στον τομέα της εξωσωματικής γονιμοποίησης, λαμβάνοντας υπόψιν το αξιόλογα καταρτισμένο ιατρικό και επιστημονικό προσωπικό της χώρας μας, τις σύγχρονες ιατρικές υπηρεσίες και μεθόδους, τα υψηλά ποσοστά επιτυχίας σε συγκεκριμένου τύπου θεραπείες, καθώς και την ευρέως διαδεδομένη ελληνική φιλοξενία.

Η χώρα μας διαθέτει ισχυρά συγκριτικά πλεονεκτήματα τα οποία θέτουν γερές βάσεις για την υγιή ανάπτυξή του. Μάλιστα, οι ίδιοι ερεύνησαν και την επιθυμία των εν δυνάμει ιατρικών τουριστών να επισκεφθούν την Ελλάδα την τρέχουσα περίοδο της πανδημίας του Covid-19. Τα συμπεράσματα ξεπερνούν τις προσδοκίες, καθώς η πλειονότητα των ερωτηθέντων θα επέλεγε τη χώρα μας για να υποβληθεί σε θεραπεία γονιμότητας.

Επιλέγοντας το Fertility Route to Greece, ο ιατρικός τουρίστας απολαμβάνει οικονομικά οφέλη, καθώς τα προσφερόμενα πακέτα περιλαμβάνουν υψηλή ποιότητα υπηρεσιών υγείας σε προσιτό κόστος σε σύγκριση με τις χώρες του ανταγωνισμού. Οι υπηρεσίες παρέχονται από το εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό του Institute of Life, την κορυφαία Μαιευτική και Γυναικολογική Κλινική στην Ελλάδα και ένα από τα μεγαλύτερα και πιο προηγμένα κέντρα υποβοηθούμενης αναπαραγωγής στην Ευρώπη, που λειτουργεί μέσα στο "ΙΑΣΩ”.

Παράλληλα, απολαμβάνει την εμπειρία ενός tailor made ταξιδιού, καθώς η εταιρεία παρέχει μία ολοκληρωμένη εμπειρία ιατρικού τουρισμού, η οποία περιλαμβάνει πέρα από το κομμάτι της υγείας και εξατομικευμένες ανθρωποκεντρικές τουριστικές βιωματικές υπηρεσίες, ειδικά διαμορφωμένες στις ανάγκες και την ψυχολογία του εκάστοτε ζευγαριού ή μεμονωμένου πελάτη.

Έτσι, ένα ζευγάρι που θα ταξιδέψει στην Ελλάδα για εξωσωματική γονιμοποίηση θα απολαύσει συμπληρωματικά ένα ιδιαίτερο ταξίδι στη χώρα μας, το οποίο θα βοηθήσει στην ψυχολογική υποστήριξη της διαδικασίας, αποτελώντας παράλληλα και μία ωραία ανάμνηση.

Όραμα των ιδρυτών του Fertility Route to Greece είναι να καθιερώσουν την Ελλάδα ως έναν από τους κορυφαίους ιατρικούς προορισμούς στον τομέα της εξωσωματικής γονιμοποίησης και να εντάξουν την Ελλάδα στον παγκόσμιο χάρτη του ιατρικού τουρισμού ως έναν ασφαλή και εμπειρικό προορισμό.

www.fertilityroute.com

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i