Η νέα "Back to School" συλλογή της Pull&Bear φέρνει το χορό στο προσκήνιο

Η μάρκα λανσάρει το ‘Dancing into the new’, με τον χορό και τη διασκέδαση να αποτελούν τους βασικούς πυλώνες για τη νέα σεζόν.

Pull&Bear Courtesy of Pull&Bear

Η Pull&Bear παρουσίασε τις κολεξιόν πανεπιστημιακής έμπνευσης για να γιορτάσει τη σεζόν back to school μέσω μιας καμπάνιας όπου ο χορός είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής. Το "Dancing into the New" θα είναι η κεντρική ιδέα μιας καμπάνιας που θα αντικατοπτρίζεται στα κοινωνικά δίκτυα της μάρκας.

Στα γυναικεία, η Pull&Bear φέρνει την άνεση στο streetwear. Τα κολεγιακά oversize φούτερ και τα bomber τζάκετ κυριαρχούν στην κολεξιόν, όπου ξεχωρίζει επίσης το ντένιμ σε σαλοπέτες και παντελόνια, καθώς και οι κλασικές μπλούζες πόλο που ενσωματώνουν τάσεις τις μόδας, όπως το στυλ crop.

Pull&Bear
Pull&Bear

Όσον αφορά τη χρωματική παλέτα αυτής της κολεξιόν ‘Back to School’, ξεχωρίζουν οι μπλε, κόκκινες, γκρι και λευκές αποχρώσεις.

Με την ίδια χρωματική γκάμα στα menswear, η Pull&Bear εμπνέεται ξανά από το κολεγιακό στυλ και το αποτυπώνει σε φούτερ και bomber τζάκετ, τα οποία προστίθενται στις δίχρωμες μπλούζες με πανεπιστημιακά τυπώματα. Αυτή η πρόταση ολοκληρώνεται με μια γκάμα από καρό, μακρυμάνικα πουκάμισα και χρώματα όπως το καφέ, το ροζ, το πράσινο ή το μπλε. Επιπλέον, δεν λείπουν τα ντένιμ παντελόνια, καθώς και τα jogger σε γκρι και μαύρες αποχρώσεις.

Pull&Bear
Pull&Bear

Όσον αφορά τα αξεσουάρ, η μάρκα λανσάρει σακίδια πλάτης με καρό σχέδιο και χρωματικές αντιθέσεις, καθώς και τσάντες σε στυλ ‘retro vintage’. Ακόμη, τα μποτίνια με κορδόνια ή τα μποτάκια από καουτσούκ ενώνονται με τα αθλητικά παπούτσια για να "κλειδώσουν" την πρόταση της Pull&Bear για τη σεζόν "Back to School”.

Pull&Bear
Pull&Bear

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i