Must haves | Τρία tops που δεν πρέπει να λείπουν από τη φθινοπωρινή ντουλάπα σου

Ποια τοπς δεν πρέπει να λείπουν από τη συλλογή σου;

street style Splash News / Ideal Image

Το φθινόπωρο είναι η εποχή που όλες οι γυναίκες χρειαζόμαστε μία ανανέωση, κυρίως στη γκαρνταρόμπα μας. Μία νέα σεζόν ξεκινά και εμείς θέλουμε να την υποδεχτούμε με τον καλύτερο και τον πιο κομψό τρόπο. Λίγο πριν ξεκινήσουμε να υιοθετούμε τις κορυφαίες τάσεις της μόδας, θα χρειαστεί να ανανεώσουμε τη συλλογή με basic κομμάτια που θα μας βοηθήσουν να ντυνόμαστε εύκολα και χωρίς να περνάμε ώρες μπροστά στον καθρέφτη.

Από που θα ξεκινήσεις όμως; Εμείς σου προτείνουμε να ανανεώσεις αρχικά τη συλλογή σου από γυναικεία τοπ, τα οποία θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις εμφανίσεις για διαφορετικές περιστάσεις ανάλογα με το στιλ σου.

Τα γυναικεία τοπς που θα χρειαστείς αυτή την εποχή 

- Κροπ τοπ λευκό

Διαχρονικό, basic, βολικό. Τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με την κομψότητα και την πρακτικότητα που προσφέρει ένα κροπ τοπ λευκό. Ο βασικότερος λόγος που το ξεχωρίζουμε και το αγαπάμε είναι πως μπορεί να φορεθεί σε όλες τις περιστάσεις. Από το πρωί στο γραφείο με ψηλόμεσο παντελόνι ή pencil φούστα και τις χαλαρές βόλτες σου στην πόλη με τζιν παντελόνι και sneakers μέχρι με τη mini φούστα και τα αγαπημένα σου ψηλοτάκουνα πέδιλα για τις βραδινές εξόδους με τις φίλες σου. Φέτος το φθινόπωρο, μπορείς να κάνεις το ντύσιμο σου πιο εύκολο και γρήγορο με ένα κροπ τοπ λευκό.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chloe Rose (@allchloerose)

- Μαύρο τοπ

Το μαύρο τοπ είναι ένα από τα κομμάτια – ήρωες της γκαρνταρόμπας σου. Ταιριάζει με τα πάντα, μπορείς αν το φορέσεις όλες τις εποχές του χρόνου, φυσικά με διαφορετικό styling, και αξίζει μία θέση στη συλλογή σου όποιο κι αν είναι το στιλ σου. Υποδέξου λοιπόν τη νέα σεζόν, ανανεώνοντας τη συλλογή σου με τουλάχιστον ένα νέο, μαύρο τοπ. Ποιος είναι ο πιο κομψός τρόπος για να το φορέσεις; Ακολούθησε το παράδειγμα των fashion influencers και συνδύασε με ψηλόμεσες παντελόνες και blazers για εμφανίσεις που συνδυάζουν φινέτσα και coolness.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KATIE PEAKE (@_katiepeake)

- Κρουαζέ πουκάμισο 

Μία από τις πιο κολακευτικές γραμμές ρούχων είναι η κρουαζέ. Αγκαλιάζει το σώμα και τις καμπύλες του, αναδεικνύοντας το με τον πιο θηλυκό τρόπο. Φέτος το φθινόπωρο, ανανέωσε τη γκαρνταρόμπα και το ντύσιμο σου, επενδύοντας σε ένα -ή και περισσότερα- κρουαζέ πουκάμισο. Είναι μία πιο ενδιαφέρουσα επιλογή συγκριτικά με την κλασική γραμμή και θα σε κάνει να μοιάζεις με τις fashionistas που θαυμάζεις. Ένας επιπλέον λόγος για να αποκτήσεις ένα κρουαζέ πουκάμισο είναι πως ταιριάζει τόσο με παντελόνια όσο και με φούστες ώστε να μπορείς να το φορέσεις με άπειρους τρόπους.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i