Εξερευνώντας τη χαρά του φαγητού

Με τα σετ φαγητού της Done by Deer, η χαρά, το παιχνίδι και το φαγητό πηγαίνουν χέρι-χέρι, και τα μικρά μας μαθαίνουν να τρώνε με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο.

Done by Deer

Εφτά μικροί φίλοι: η Zebee η ζέβρα,ο Elphee το ελεφαντάκι, ο Croco το κροκοδειλάκι, και μερικοί ακόμα, ενώνουν τις δυνάμεις τους για να συντροφεύσουν τα μωρά μας στη μικρή περιπέτεια της ζωής τους που λέγεται... φαγητό. Η σκανδιναβική εταιρεία Done by Deer, φέρνει στο τραπέζι μας τα πιο γλυκά ζωάκια, σε μια συλλογή από αμέτρητα είδη φαγητού, ειδικά σχεδιασμένα για τους μικρούς εξερευνητές μας: Πιατάκια, Μπολάκια, Σετ φαγητού, Δίσκοι, Κουταλάκια & Μαχαιροπήρουνα, Ποτηράκια και Κούπες, Σουπλά και Σαλιάρες.

Done by Deer

Όλα σε παστέλ τόνους, με χρωματικές αντιθέσεις, με σκούρες και χρυσές πινελιές, ή με τελίτσες και ρίγες για χαρούμενα vibes!

Done by Deer

Τα παιδιά έχουν μια ακατανίκητη περιέργεια για τον κόσμο γύρω τους, και παράλληλα αντιμετωπίζουν κάθε νέα εμπειρία με ενθουσιασμό και θαυμασμό. Γιατί να μην κάνουμε και την εμπειρία του φαγητού, μια τέτοια θετική εμπειρία για αυτά;Όλα τα βρεφικά είδη φαγητού της Done by Deer έχουν σχεδιαστεί σε αυτή τη λογική: να λένε μια μικρή "ιστορία" σε κάθε παιδί και να χαρίζουν χαρά και γέλιο. Είναι φτιαγμένα από 100% ασφαλή υλικά (μελαμίνη, σιλικόνη, χωρίς φορμαλδεΰδη, χωρίς PVC, BPA και φθαλικές ενώσεις), έχουν αντοχή στις "κακουχίες", πλένονται στο πλυντήριο πιάτων, η σύνθεσή τους είναι τέτοια που μπορούν να πέσουν χωρίς να χαλάσουν ή να σπάσουν, είναι εύκολα στο κράτημα, έχουν αντιολισθητικά στοιχεία για να μένουν πάντα στη θέση τους, και είναι σε κλίμακα μεγέθους ιδανική για τα παιδικά χεράκια(από 0 ετών, μέχρι και το σχολείο)!

Done by Deer

Δες και εσύ μέσα από τα μάτια των παιδιών σου και ανακάλυψε έναν κόσμο φτιαγμένο με χιούμορ, απλότητα, αισθητική, λειτουργικότητα, και προπάντων ασφάλεια.

Done by Deer

* Θα βρεις τα αυθεντικά είδη φαγητού της Done by Deer στο Lapinkids.com, στα καταστήματα LapinHouse, αλλά και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i