Το απόλυτο καθισματάκι αυτοκινήτου για το μωρό

Η νέα γενιά περιστρεφόμενων παιδικών καθισμάτων 360 Family i-Size.της Maxi Cozy χρησιμοποιείται από νεογέννητο έως 4 ετών (40-105 cm).

καθισματάκι αυτοκινήτου

Τα παιδιά μεγαλώνουν γρήγορα. Πότε ήταν που το πήρες από το μαιευτήριο και πότε έφτασε να τρέχει δίπλα σου και να το συνοδεύεις στον παιδικό σταθμό και το νηπιαγωγείο! Δεν θα ήταν υπέροχο σε όλες αυτές τις φάσεις της ζωής του να έχεις ένα σύστημα πρόσδεσης στο αυτοκίνητο που να αναπτύσσεται μαζί του;! Η MAXI-COSI® κατανοώντας τις ανάγκες σου, δημιούργησε τη νέα γενιά περιστρεφόμενων παιδικών καθισμάτων "360 Family i-Size”.

Το σύστημα αποτελείται από τη βάση FamilyFix 360 και 2 συμβατά καθίσματα Pebble 360 και Pearl 360, έτσι ώστε να επιλέξεις αυτό που σου ταιριάζει, και να το κρατήσεις για πολύ-πολύ καιρό!

Family

Βάση Family Fix 360:

Δυνατότητα περιστροφής 360 μοιρών με το ένα χέρι χάρη στην τεχνολογία FlexiSpin για μέγιστη ευκολία. Απλά ανοίγεις την πόρτα του αυτοκινήτου, στρέφεις  το κάθισμα προς εσένα, και παίρνεις το μωρό ή και το κάθισμα.

Επιπλέον, ασφάλεια με το σύστημα κλειδώματος πλήρους περιστροφής Travelsafe, για να ταξιδεύει το μωρό σου όπως πρέπει, δηλαδή κοιτώντας προς τα πίσω, μέχρι να φτάσει τουλάχιστον 15 μηνών. 

Οπτικές και ηχητικές ενδείξεις που σε βοηθούν να είσαι σίγουρη ότι το κάθισμα έχει ασφαλίσει σωστά στη βάση.

Family

Τα συμβατά καθίσματα Pebble 360 και Pearl 360 διαθέτουν ό,τι χρειάζεσαι για την απόλυτη ασφάλεια και την άνεση του παιδιού σου:

G-Cell Side Impact: Υψηλής τεχνολογίας σύστημα πλευρικής ασφάλειας που προστατεύει το μωρό σου από τις δυνάμεις μιας πλευρικής σύγκρουσης.

Easy In Harness: Εύκολη τοποθέτηση του παιδιού στο κάθισμα χωρίς να σε ‘’ενοχλούν’’ οι ζώνες, χάρη στον μηχανισμό.

ε

Clima Flow: Ειδικοί αεραγωγοί – εσωτερική επένδυση και υφάσματα που "αναπνέουν", για να νιώθει το παιδί σου άνετα και στη σωστή θερμοκρασία.

φ

Memory foam: Εξαιρετικά αναπαυτικό εσωτερικό κατασκευασμένο από αφρό αργής επαναφοράς που αγκαλιάζει το μικρό σου τρυφερά.

δ

Η νέα σειρά 360 Family i-Size πληροί τα νέα αυστηρότερα Πρότυπα Ασφαλείας i-Size για τη μέγιστη ασφάλεια του παιδιού σου στο αυτοκίνητο. 

* Θα βρεις τη βάση FamilyFix 360 i-Size και τα συμβατά καθίσματα νέας γενιάς Pebble 360 i-Size και Pearl 360 i-Size στο Lapinkids.com, στα καταστήματα Lapin House, αλλά και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i