ACUVUE® RevitaLens | Κυκλοφόρησε το νέο Διάλυμα Φροντίδας Φακών Επαφής

Η Johnson & Johnson Vision ανακοινώνει την κυκλοφορία του Νέου Διαλύματος Απολύμανσης Φακών Επαφής Πολλαπλών Χρήσεων, ACUVUE® RevitaLens.

ACUVUE RevitaLens

Χάρη στην τεχνολογία διπλής απολύμανσης που διαθέτει, το ACUVUE® RevitaLens παρέχει εξουδετέρωση και στους δύο τύπους ακανθαμοιβάδας, σε ποσοστό άνω του 99.9%.1-3 Είναι κλινικά αποδεδειγμένο, πως αυτή η ιδιαίτερα υψηλού επιπέδου απολύμανση1-3 - ανάλογη με εκείνη των συστημάτων υπεροξειδίου - διατηρείται και ενώ οι φακοί βρίσκονται στη θήκη τους, ακόμη και μετά από μερική εξάτμιση, προσφέροντας άνεση καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας5,6.

To απαλό αλλά ισχυρό διάλυμα φροντίδας φακών επαφής, ACUVUE® RevitaLens, έρχεται να εμπλουτίσει την ήδη επιτυχημένη οικογένεια προϊόντων ACUVUE® με στόχο την ολοκληρωμένη απολύμανση και φροντίδα των φακών επαφής συχνής αντικατάστασης. Είναι ένας υπέροχος συνδυασμός με τους Φακούς Επαφής ACUVUE® αλλά και με άλλες κορυφαίες μάρκες φακών4-7 και προσφέρει μία συνολικά βελτιωμένη εμπειρία όρασης στους χρήστες.

Το διάλυμα φροντίδας φακών επαφής ACUVUE® RevitaLens είναι διαθέσιμο σε συσκευασία των 360ml καθώς και σε συσκευασία ταξιδίου των 100ml.  Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ACUVUE® RevitaLens επισκεφθείτε το www.acuvue.gr.

Σημαντικές πληροφορίες για την ασφάλεια: ACUVUE® RevitaLens MPDS ενδείκνυται για τη φροντίδα μαλακών (υδρόφιλων) φακών επαφής, συμπεριλαμβανομένων των φακών σιλικόνης υδρογέλης. Για λεπτομερείς πληροφορίες για το προϊόν, συμπεριλαμβανομένων προειδοποιήσεων και προφυλάξεων, συμβουλευτείτε τις Οδηγίες Χρήσης. Εάν δεν το κάνετε, μπορεί να προκληθεί σοβαρή οφθαλμική λοίμωξη ή τραυματισμός.

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i