Ποια ζώδια είναι οι καλύτεροι γονείς;

Πώς επηρεάζουν τα ζώδια των γονέων τα παιδιά τους; Ποια ζώδια ταιριάζουν μεταξύ τους;

γονείς unsplash

Ζώδια γονέων και παιδιών δικαιολογούν πολλά πράγματα στις σχέσεις αυτές που διαρκούν μια ολόκληρη ζωή. Γιατί ακόμα και όταν τα παιδιά φεύγουν, η αγάπη, τα κοινά βιώματα, οι συγκρούσεις συνεχίζουν να καθορίζουν τη ζωή τους. Ποια ζώδια είναι οι καλύτεροι γονείς;

Ποια ζώδια είναι οι καλύτεροι γονείς;

ΚΡΙΟΣ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ

Ο γονέας Κριός είναι απόλυτος, επιβάλλει τις απόψεις του και θέλει να έχει πάντα τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο. Θέλει να βλέπει το παιδί του να προοδεύει, να έχει πρωτιές και γι’ αυτό το λόγο είναι ιδιαίτερα απαιτητικός. Μεταδίδει στο παιδί αισιοδοξία και το ωθεί να συμμετέχει σε διάφορες δραστηριότητες. Είναι αυστηρός, χάνει εύκολα την επιμονή του, νευριάζει αλλά ευτυχώς για λίγο.

Καλή αρμονία με παιδί: Δίδυμο, Λέων, Ζυγό, Τοξότη, Υδροχόο.

ΤΑΥΡΟΣ Ο ΤΡΥΦΕΡΟΣ

Ο γονέας Ταύρος λατρεύει τα παιδιά και προσφέρει όσα περισσότερα μπορεί. Είναι υπομονετικός, προστατευτικός αλλά και απαιτητικός. Δουλεύει ακατάπαυστα για να έχει το παιδί του την καλύτερη μόρφωση και το καλύτερο επίπεδο ζωής. Είναι λίγο συντηρητικός και δεν μπορεί εύκολα να συμβαδίσει με την εποχή. Βάζει στόχους και με την μεθοδικότητά του τους πετυχαίνει. Προσφέρει σταθερότητα και αυτό το διδάσκει και στο παιδί. Δεν αλλάζει εύκολα γνώμη, με αποτέλεσμα να έρχεται σε αντιπαράθεση πολλές φορές μαζί του. Η σχέση εξελίσσεται φυσιολογικά αν το παιδί διαθέτει υποχωρητικότητα.

Καλή αρμονία με παιδί: Καρκίνο, Παρθένο, Σκορπιό, Αιγόκερω, Ιχθύ.

Διάβασε τη συνέχεια στο missbloom.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i