Τι κρύβουν τα ζώδια για τον εαυτό τους; Ζηλεύουν;

Πολλές φορές θάβουμε πράγματα μέσα μας, πράγματα που δεν τα παραδεχόμαστε ούτε στον ίδιο μας τον εαυτό. Η ζήλια είναι μερικές φορές φυσιολογική καθώς δηλώνει την αγάπη μας σε κάποιον. Άλλες φορές όμως ασφυκτιούμε από αυτήν. Ποια ζώδια ζηλεύουν και πως θα το καταλάβεις; Διάβασε το ζώδιό σου και τον ωροσκόπο σου!

Παθολογική ζήλια στη σχέση iStock

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός είναι μαχητής, δεν θα παραδεχτεί ποτέ ότι δεν μπορεί να κάνει κάποια πράγματα, είναι δυνατός και μπορεί να κάνει τα πάντα. Δεν θέλει βοήθεια και στήριξη από κανέναν.

Όσον αφορά τη ζήλια, χρησιμοποιεί το ένστικτό του. Αν προδοθεί, πέφτει στα πατώματα και μπορεί να αντιδράσει και βίαια, επιθετικά. Μην παίζεις μαζί του, είναι ο αρχηγός!

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος έχει ανασφάλειες, συναισθηματικές και οικονομικές που συνήθως τις κρύβει. Δεν μιλάει ποτέ για όσα τον ενοχλούν, μουτρώνει και δεν μιλάει για την οικονομική του κατάσταση, δεν ανοίγεται.

Αν τον κάνεις να ζηλέψει, θα στο ανταποδώσει σε ανύποπτο χρόνο. Δεν ξεχνάει ποτέ τι του κάνεις, δεν το συζητάει, βγάζει μόνος του τα συμπεράσματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος είναι έξυπνος, ευφιής, νομίζει πως γνωρίζει τα πάντα. Δεν θα παραδεχτεί ποτέ πως δεν ξέρει κάτι.

Και φυσικά δεν δείχνει ποτέ τη ζήλια του. Ξέρει να κρύβεται, έχει όμως ανοιχτές πάντα τις κεραίες του και υποψιάζεται με το παραμικρό. Μην τον υποτιμήσεις, είναι απλά περήφανος. Και όταν αγαπάει, λειτουργεί όπως και όλοι οι υπόλοιποι, ότι και αν σημαίνει αυτό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος παίζει πολύ καλά με τα συναισθήματα προκειμένου να πετύχει το σκοπό του. Γκρινιάζει, κάνει παράπονα, κλαίει και παίρνει από τον άλλο αυτά που θέλει.

Σαφώς και είναι ζηλιάρης, δεν το κρύβει άλλωστε. Πριν αρχίσει λοιπόν να παραπονιέται, αντιμετώπισέ τον για να λύσεις τις παρεξηγήσεις. Ο Καρκίνος θέλει να ακούει, να επιβεβαιώνεται, θέλει να ξέρει τα συναισθήματα της άλλης πλευράς, αναζητά την αφοσίωση. Είναι κυκλοθυμικός αλλά και πιστός, το ίδιο ζητά και από τους άλλους.

Δείτε περισσότερα στο missbloom.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i