Συντονίσου στον παλμό της πόλης στο νέο athinorama.gr

Το νέο athinorama.gr, συντονισμένο πάντα με τον παλμό μιας από τις πιο ζωντανές πρωτεύουσες της Ευρώπης, την Αθήνα, βρίσκεται από σήμερα δίπλα σου, ακόμα πιο σύγχρονο, χρηστικό, έξυπνο και καλαίσθητο.

athinorama

Το νέο athinorama.gr, ιδιαίτερα χρηστικό και πλήρως οργανωμένο, σχεδιάστηκε για να προσφέρει μια αναβαθμισμένη εμπειρία στον χρήστη και να διευκολύνει ακόμα περισσότερο τη χρήση από κινητό τηλέφωνο. Για να σε ενημερώνει συνεχώς όλο το 24ωρο έγκαιρα και έγκυρα με όλη την επικαιρότητα για ό,τι συμβαίνει στα θεάματα, την ψυχαγωγία, τον πολιτισμό και τη διασκέδαση με άμεσο και αντικειμενικό τρόπο.

Παράλληλα, δίνει ακόμα μεγαλύτερη έμφαση στην άποψη και στην κριτική. Ανακαλύπτει πριν από όλους ό,τι καινούργιο πρόκειται να συμβεί και το θέτει στην κρίση σου και στη διάθεση σου με στόχο πάντα να σε διευκολύνει στην επιλογή σου για το τι ταιριάζει καλύτερα σε εσένα προσωπικά για τις εξόδους σου σ’ αυτή την δραστήρια και ζωντανή πόλη που λέγεται Αθήνα. 

H προχριστουγεννιάτικη πόλη, με τις εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους, τα θεάματα, τα ρεβεγιόν, τα εστιατόρια και τα μπαρ, τις μουσικές σκηνές και τις πίστες, τα μουσεία και τις γκαλερί, είναι η ιδανική εποχή για να περιηγηθείτε στις σελίδες του νέου athinorama.gr και να σχεδιάσετε τις γιορτινές σας εξόδους. 

Πηγή: athinorama.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i