2022 | Μια νέα ορμή - Οι ετήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Πως θα εξελιχτεί το 2022 για όλα τα ζώδια; Aπό τη Χρύσα Συκά

ζώδια

Ενωμένοι, πιο πνευματικοί και με σεβασμό στον πλανήτη! Το 2022 έρχεται με τον Δία να μπαίνει στο ανθρωπιστικό ζώδιο των Ιχθύων. Έρχεται ένα καλό κύμα που μας δίνει μεγαλύτερη εμπιστοσύνη για το μέλλον. Οι πιο ευνοημένοι είναι τα ζώδια του Νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύς) και αυτά της Γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως). Από τα μέσα Μαίου μέχρι τον Οκτώβριο που ο Δίας θα περάσει στον μαχητικό Κριό, θα ευνοηθούν τα ζώδια της φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης) και τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμος, Ζυγός,Υδροχόος).

Πώς θα εξελιχτεί το 2022 για όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ (ΕΝΑ ΑΛΜΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΜΠΡΟΣ)

Μια από τις πιο χαιδεμένες του ζωδιακού αυτή τη χρονιά; Είσαι εσύ! Ο Δίας, ο πλανήτης της τύχης, περνάει στο ζώδιό σου στις 11 Μαίου και αυτό συμβαίνει κάθε 12 χρόνια. Θα μείνει ως τις 27 Οκτωβρίου και θα επιστρέψει στις 21 Δεκεμβρίου. Σημείωσε αυτές τις ημερομηνίες γιατί θα περάσεις τις καλύτερες στιγμές της χρονιάς. Θα σου δοθεί η ευκαιρία να ανοίξεις τα φτερά σου, να αναπτύξεις τα ταλέντα σου, να λανσάρεις νέα σχέδια και κυρίως να κάνεις ελεύθερα ότι σου αρέσει. Με τον Κρόνο, θα επωφεληθείς από την ομαδική εργασία και τους αυθεντικούς φίλους. Θα αναλάβεις ευθύνες μέσα στην ομάδα που εξελίσσεσαι. Με τον Πλούτωνα, θα συλλέξεις τους καρπούς από όλες τις δοκιμασίες που πέρασες από το 2008. Η καριέρα σου θα πάρει μια νέα κατεύθυνση και τα ενδιαφέροντά σου θα ανανεωθούν. Με τον Ουρανό, να περιμένεις αλλαγές οικονομικής φύσεως. Απρόσμενα έξοδα ή απρόβλεπτα έσοδα. Οι αξίες σου θα αλλάξουν, η ανάγκη σου για ασφάλεια επίσης. Τι σημασία έχει…Η χρονιά θα τελειώσει όμορφα.

Έρωτας: Είναι κεραυνοβόλος τον Φεβρουάριο. Είναι παρών από τέλος Οκτωβρίου ως μέσα Νοεμβρίου.

Καριέρα: Είναι ανθισμένη Ιανουάριο, Φεβρουάριο. Χαμόγελα από τον τραπεζίτη σου τον Ιούνιο, τα βλέπεις όλα μεγάλα Νοέμβριο, Δεκέμβριο.

ΤΙΡ: Μια ωραία γνωριμία μέσα Φεβρουαρίου, σταθερές φιλίες τον Μάρτιο, μεγάλη τόνωση τον Ιούνιο. Μια μεγάλη τύχη το Σεπτέμβριο, πριν γνωρίσεις τον Έρωτα τέλος Οκτωβρίου για να τελειώσει όμορφα η χρονιά!

ΤΑΥΡΟΣ (ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥ!)

4 σημαντικοί πλανήτες δουλεύουν για να πραγματοποιηθούν οι επιθυμίες σου, οι ανάγκες σου, τα σχέδιά σου αυτή τη χρονιά; Μην χάσεις αυτές τις καλές ευκαιρίες. Ξεκαθάρισε με τον Πλούτωνα όλα όσα σε εμποδίζουν ακόμα να ανοίξεις τα φτερά σου, να διευρύνεις τους ορίζοντές σου. Χάρις σε αυτόν, τα πιστεύω σου, η φιλοσοφία σου για τη ζωή δεν είναι πια τα ίδια. Φωτίζει τα βήματά σου στο δρόμο νέων γνώσεων και αυτό θα σε βοηθήσει να μεταμορφώσεις τη ζωή σου. Απελευθερώσου, με τον Ουρανό στο ζώδιό σου να περνάει κάθε 84 χρόνια, από περιορισμούς, από υποχρεώσεις που σε πνίγουν. Βγες από τη ρουτίνα σου. Επιβεβαίωσε την ανάγκη της ανεξαρτησίας σου. Άσε τα ιδανικά του Ποσειδώνα να σε ταξιδέψουν, τα όνειρά του να σε εμπνεύσουν. Μοιράσου με τους φίλους σου υπέροχες στιγμές. Με τον Δία, στο πλευρό σου ως το Μάιο, ζωή μέσα σε ομάδες, ομαδική εργασία, φιλίες προχωρούν μπροστά. Σε δελεάζει να δουλέψεις για ένα ιδανικό. Από τα μέσα Μαίου, θα ενδιαφερθείς περισσότερο για την πνευματικότητα. Θα καταλάβεις πως οι δυσκολίες που περνάς σε βοηθάνε να μεγαλώσεις και να εξελιχτείς.

Έρωτας: Η ευτυχία σου πηγαίνει, κυρίως τον Ιούνιο. Ο Έρωτας είναι στα πόδια σου το Σεπτέμβριο και σε παθιάζει από το Νοέμβριο ως τα μέσα Δεκεμβρίου.

Καριέρα: Είναι ανθισμένη το Μάρτιο, σε εκτιμούν κυρίως τον Οκτώβριο. Διαπραγματεύεσαι καλύτερα τα συμφέροντά σου τέλος Οκτωβρίου με μέσα Νοεμβρίου.

ΤΙΡ: Τύχη το Μάρτιο, δυναμικές εκλείψεις τον Απρίλιο και το Δεκέμβριο. Πιάνεις ψάρια Ιούλιο και Αύγουστο.

ΔΙΔΥΜΟΙ (ΦΙΛΟΣΟΦΗΣΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ)

Κάποιοι φοβούνται το σκληρό σχολείο του Κρόνου αλλά για σένα, αυτή τη χρονιά, θα είναι πολύ κερδοφόρος. Επωφελήσου τις εποικοδομητικές δυνάμεις αυτού του σοφού για να διευρύνεις τον τομέα της συνείδησης, για να ταξιδέψεις, για να εμπλουτιστείς από νέες εμπειρίες και να φτιάξεις τη ζωή σου σύμφωνα με τα ιδανικά σου. Προσπάθησε να πάρεις το χρόνο σου, να μην διασκορπίζεσαι και να προχωράς προς την ουσία για να φτάσεις τους στόχους σου. Ο Πλούτωνας μπορεί να σε βοηθήσει σε αυτό. Ένας άλλος πλανήτης που θα είναι κερδοφόρος θα είναι ο Δίας αλλά από τις 11 Μαίου θα λάβεις καλά δώρα. Θα μπορείς λοιπόν, ως τις 20 Δεκεμβρίου, όπως και ο Κριός, να επιχειρήσεις νέα σχέδια, να διευρύνεις τον φιλικό σου κύκλο, να επενδύσεις περισσότερο στην ομαδική δουλειά ή στα γκρουπ που εξελίσσεσαι. Ο Ουρανός έχει μια επίδραση λιγότερο ορατή. Θα σε βοηθήσει όμως να δεις πιο καθαρά μέσα σου, να προετοιμάσεις τη νέα εικόνα, τη νέα ταυτότητα που θα μπορείς να εκφράσεις όταν θα μπει στο ζώδιό σου. Ο Ποσειδώνας θα ξυπνήσει την ευαισθησία σου, το ενδιαφέρον σου για την πνευματικότητα αλλά πρόσεχε τις αυταπάτες, κυρίως στα μέσα Απριλίου.

Έρωτας: Θα είσαι η πιο όμορφη, από τέλος Ιουνίου ως τα μέσα Ιουλίου. Γοητεία και μαγνητισμός τον Οκτώβριο.

Καριέρα: Καλές ευκαιρίες από το Μάρτιο ως τις αρχές Απριλίου. Σκέψου πριν ριχτείς από τον Οκτώβριο ως το τέλος της χρονιάς.

ΤΙΡ: Τύχη το Μάρτιο, τίποτα δεν σε φοβίζει από τα μέσα Ιουλίου ως τα μέσα Αυγούστου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (ΟΝΕΙΡΑ ΑΠΟΔΡΑΣΗΣ)

Το 2022 θα είναι η χρονιά της εξέλιξης, της πίστης για το ζώδιό σου. Ο Δίας σου προσφέρει την άνθιση ως τις 11 Μαίου και μετά, από τέλος Οκτωβρίου ως το τέλος Δεκεμβρίου. Είναι η στιγμή να ταξιδέψεις, να εξερευνήσεις νέες ηπείρους, να ζήσεις όσες περισσότερες εμπλουτισμένες εμπειρίες μπορείς. Η αισιοδοξία σου και ο ενθουσιασμός σου είναι μεγάλα και όλα σου φαίνονται δυνατά. Ο Ποσειδώνας, με τα όνειρά του, τις ελπίδες του θα σου προσφέρει πολλά. Σύνεση! Η συνάντησή του με τον Δία στα μέσα Απριλίου μπορεί να είναι μια σπέσιαλ πηγή έμπνευσης αλλά επίσης και αυταπάτης. Του αρέσει όλα να τα ωραιοποιεί. Ο Ουρανός θα σε καλέσει για αλλαγές, για να δεις τα πράγματα διαφορετικά. Νέες δυνατότητες ανοίγονται για σένα. Νέες φιλίες δημιουργούνται, όμως ο Κρόνος μπορεί να φρενάρει αυτή την ορμή. Θα είσαι ανάμεσα στην ανάγκη να μείνεις σταθερή στις συνήθειές σου και στις νέες προοπτικές που ο Ουρανός σου προσφέρει. Υπομονή! Αρχές του 2023 θα σε βοηθήσει να στηρίξεις όλα όσα ο Δίας θα έχει κάνει μέχρι τότε και θα σβήσεις τις αυταπάτες του Ποσειδώνα.

Έρωτας: Αχαλίνωτος τον Μάρτιο, μέσα Μαίου, μετά από τέλος Οκτωβρίου ως μέσα Νοεμβρίου. Καλημέρα τρυφερότητα από μέσα Ιουλίου ως μέσα Αυγούστου.

Καριέρα: Συνεργάσου τον Φεβρουάριο και μέσα Δεκεμβρίου. Κάνε νέα σχέδια τέλος Απριλίου και μέσα Νοεμβρίου. Επιβεβαιώσου τον Ιούλιο.ΤΙΡ: Μεγάλη αισιοδοξία και ενθουσιασμός ως τα μέσα Μαίου, μετά από τέλος Οκτωβρίου ως και Δεκέμβριο.

ΛΕΩΝ (ΗΛΙΑΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ)

Να συνεργαστείς με άλλον όταν έχεις συνηθίσει να προχωράς μόνη δεν είναι εύκολο. Ελλείψεις και εκνευρισμός μπορεί να είναι το αποτέλεσμα. Ο Κρόνος, και αυτή τη χρονιά, θα σε βοηθήσει να ανακουφιστείς, να κάνεις θυσίες και τις απαραίτητες υποχωρήσεις για να ξαναβρείς την αρμονία που θέλεις. Ο Μάρτιος ως και τα μέσα Απριλίου μπορεί να σε βοηθήσει ή να σε θυμώσει αν τίποτα δεν προχωράει. Θα μπορέσεις να κρίνεις το δρόμο που έχεις πάρει και να επικεντρωθείς με τον ερχομό του Δία (μέσα Μαίου) στο τονωτικό και θαρραλέο ζώδιο του Κριού. Αμφιβολίες και στεναχώριες θα είναι σαν το χιόνι στον ήλιο. Γεμάτη δύναμη και ενθουσιασμό, θα θέλεις να μάθεις, να ανακαλύψεις, να εξερευνήσεις…. Θα πρέπει να αφεθείς στα όνειρά σου, θα προσαρμοστείς καλύτερα στις αλλαγές που θα φέρει ο Ουρανός στην καριέρα σου και την ζωή σου. Βλέποντας τους στόχους σου με πιο καθαρή ματιά θα σου επιτρέψει να φύγεις από οτιδήποτε σε πνίγει, θα ανοιχτείς σε νέες ευκαιρίες που θα σε τονώσουν. Σύνεση στον έρωτα με τον Ποσειδώνα. Μπορεί να εξιδανικεύεις πολύ το ταίρι σου.

Έρωτας: Εποικοδομητικές επικοινωνίες από μέσα Ιουλίου ως αρχές Αυγούστου. Αδύνατον να σου αντισταθούν από μέσα Αυγούστου ως αρχές Σεπτεμβρίου.

Καριέρα: Επαναξιολόγησε τους στόχους σου από μέσα Ιανουαρίου ως αρχές Φεβρουαρίου. Τελείωνε με ημιτελή σχέδια τέλος Οκτωβρίου με Δεκέμβριο.

ΤΙΡ: Ταξίδι το Μάιο, τύχη από μέσα Νοεμβρίου ως μέσα Δεκεμβρίου.

Δείτε περισσότερα στο missbloom.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i