Ένα smartwatch στην καθημερινότητα τριών editors

Το Huawei Watch GT 3 δεν είναι ακόμα ένα wearable, είναι το κόσμημα που με φροντίζει.

huawei

O χρόνος δεν ήταν ποτέ φίλος μου! Παρόλο που βαδίζω ακόμα στην τρίτη δεκαετία της ζωής μου, υπάρχουν φορές που αισθάνομαι πως οι ώρες και τα λεπτά τρέχουν τόσο γρήγορα, καθώς κοιτάζω το ρολόι, που δεν καταφέρνω να κάνω όλα όσα θα ήθελα μέσα στο 24ώρο. Οι επιλογές που είχα ήταν δύο: είτε να μην φορέσω ποτέ ξανά ρολόι – ακολουθώντας την τακτική του Παναγιώτη, είτε να υπομείνω το "τρέξιμο" του λεπτοδείκτη. Σαφώς, ανακάλυψα μια ενδιάμεση λύση, που όχι μόνο μου επιτρέπει να έχω επίγνωση του χρόνου ανά πάσα ώρα και στιγμή, αλλά – κυρίως – με βοήθησε να αντιληφθώ τον χρόνο ως σύμμαχο για μια καλύτερη και με περισσότερο style καθημερινότητα, όπως ακριβώς έχει συνηθίσει η Μαργαρίτα. Αυτή δεν ήταν άλλη, από το Huawei Watch GT 3, το smartwatch – κόσμημα που με φροντίζει.

Ένα έξυπνο ρολόι, με σύγχρονο αέρα και τη γοητεία του κλασικού για την Κωνσταντίνα

hua

Και κάνω λόγο για κόσμημα, καθώς το νέο smartwatch της Huawei, Watch GT 3, εντυπωσιάζει με το design και την αισθητική του, παραπέμποντας με την κομψότητά του σε κλασικά συμβατικά ρολόγια. Ως λάτρεις των minimal και διακριτικών αξεσουάρ, δεν θα μπορούσα να αντισταθώ στην γοητεία ενός iconic wearable, που υποστηρίζει πάνω από 10.000 ρυθμιζόμενες προσόψεις με διαφορετικό θέμα, οι οποίες είναι έτοιμες για λήψη κάθε στιγμή. Αυτό πρακτικά με βοήθησε να συνδυάσω office outfits ή party glam σύνολα, φορώντας το ίδιο ρολόι, καθώς έχει την δυνατότητα να "αλλάζει" ανάλογα με την περίσταση ή την διάθεση μου.

hua

Και το καλύτερο; Διαθέτει μέγεθος 42 χιλιοστά, ενώ ζυγίζει μόλις 35 γραμμάρια, που σημαίνει ότι είναι απίστευτα ελαφρύ. Στα plus του styling, οπωσδήποτε εντάσσεται το λουράκι "Milanese", το γυναικείο μπρασελέ με το μαγνητικό κούμπωμα σχεδιασμένο αποκλειστικά για το Huawei Watch GT 3. Για τις λιγότερο σοφιστικέ και λαμπερές εμφανίσεις μου, τα διάφορα λουράκια από ανοξείδωτο ατσάλι, λάστιχο και δέρμα, που αλλάζουν εύκολα με μια κίνηση, προσθέτουν πάντοτε έξτρα πόντους στο στιλ μου.

Δοκιμάζοντας το Huawei Watch GT 3, ο Παναγιώτης αναθεώρησε τα πάντα

hua

Στην καθημερινή μου ζωή δεν φορούσα ρολόγια. Ποτέ. Άλλαξα γνώμη όταν αποφάσισα να αποκτήσω έναν σύμμαχο στη βελτίωση της φυσικής μου κατάστασης, ένα gadget για να βρίσκω προγράμματα γυμναστικής και να τα τηρώ. Αυτόν τον σύμμαχο τον βρήκα στο Huawei Watch GT3 με το ατσάλινο μπρασελέ, το smartwatch με το contemporary design που παραπέμπει σε luxury watch και ταιριάζει στην αισθητική μου.

Στιλιστική ευελιξία και αυτονομία

hua

Η εικόνα του μου προσφέρει τη στιλιστική ευελιξία να το φοράω όλη μέρα (το δικό μου, με την κάσα των 46 χιλιοστών, ζυγίζει μόλις 42,6 γραμμάρια, οπότε δεν με βαραίνει), είτε είμαι σε ένα επίσημο event είτε για jogging δίπλα στη θάλασσα. Μάλιστα, κάθε φορά μπορώ να επιλέξω από πάνω από 10.000 προσόψεις, ανάλογα με την περίσταση, τη διάθεση και το ντύσιμό μου. Τέλος, δεν χρειάζεται να ανησυχώ σχεδόν ποτέ για τη φόρτιση, και αυτό λόγω της εντυπωσιακής και μοναδικής διάρκειας της μπαταρίας του. Στο μοντέλο που επέλεξα η μπαταρία διαρκεί 14 ημέρες (!) και μπορώ να το φορτίζω ακόμα και ασύρματα, με γρήγορο τρόπο, ή αντίστροφα, τοποθετώντας το πάνω στο Huawei smartphone μου.

Fitness και υγεία, τα must της Μαργαρίτας

Όπως συμπληρώνει η Μαργαρίτα, μπορεί η πρώτη μου αγάπη να είναι η μόδα, για αυτό και έγινα fashion editor, ωστόσο, πάντα θα λατρεύω και την άθληση. Η γυμναστική είναι μέρος της καθημερινότητας μου. Με βοηθάει στη διαχείρηση του άγχους, ενώ διατηρεί την υγεία του σώματός μου και συμβάλλει και στην καλύτερη ποιότητα του ύπνου μου -πράγματα που μπορώ πλέον να ελέγχω με το νέο Huawei Watch GT 3. Πρόκειται για το νέο smart ρολόι της Huawei που έχει αναβαθμίσει την εμπειρία μου με τη γυμναστική και έχει συμβάλλει στη βελτίωση της υγείας μου.

hua

Αρχικά, το Huawei Watch GT 3 μού έχει δώσει τη δυνατότητα να πειραματιστώ με τα προγράμματα γυμναστικής, καθώς προσφέρει 100+ λειτουργίες άθλησης, συμπεριλαμβανομένων 18 επαγγελματικών λειτουργιών προπόνησης. Μπορώ, έτσι, να δοκιμάσω νέα αθλήματα που ήθελα καιρό και να τα προσαρμόσω σύμφωνα με τη φυσική κατάσταση και τις συνήθειες άσκησης μου.

hua

Ακόμα, το Huawei Watch GT 3 υποστηρίζει τη νέα τεχνολογία παρακολούθησης καρδιακών παλμών TruSeen™ 5.0+, που επιτρέπει την καταγραφή των σφυγμών και του επιπέδου οξυγόνου στο αίμα μου (SpO2) όχι μόνο κατά τη διάρκεια μιας προπόνησης αλλά και καθ’όλη την ημέρα και τη νύχτα. Παράληλα, ανιχνεύει και τη θερμοκρασία του σώματός μου 24 ώρες το 24ωρο, όπως επίσης και την αναπνοή, τα επίπεδα του στρες και τον εμμηνορροϊκό κύκλο. Έτσι, μπορώ να ρυθμίζω τα προγράμματα γυμναστικής μου αλλά και να βελτιώνω την υγεία μου παίρνοντας σημαντικές πληροφορίες και κατανοώντας το σώμα και τις αντοχές μου.

Σε αυτά συμβάλλει και η αναβαθμισμένη εφαρμογή Huawei Health μέσω της οποίας έχω ρυθμίσει εξατομικευμένες υπενθυμίσεις υγείας, όπως την ποσότητα νερού που έχω ως στόχο καθημερινά, τα συμπληρώματα διατροφής, τις διατάσεις εν ώρα εργασίας και τα μικρά quotes θετικής ενέργειας. Όσον αφορά την ξεκούραση μου, η τεχνολογία παρακολούθησης ύπνου HUAWEI TruSleep™ 2.0 παρέχει λεπτομερή στοιχεία και εκατοντάδες προτάσεις για τη βελτίωση της ποιότητας του. Άλλωστε, ο υγιεινός τρόπος ζωής και η διατήρηση καλής ισορροπίας εξαρτάται από πολλούς διαφορετικούς παράγοντες και με το νέο Huawei Watch GT 3 μπορώ να τους ρυθμίσω καλύτερα.

Πηγή:missbloom.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i