Δίας στους Ιχθύες από 29 Δεκεμβρίου 2021 έως 10 Μαίου 2022 και από 28 Οκτωβρίου 2022 έως 20 Δεκεμβρίου 2022

Επηρεάζονται θετικά τα ζώδια του Νερού και της Γης. Από τη Χρύσα Συκά

iStock iStock

Ο Δίας είναι ο πλανήτης της επέκτασης, της ευεργεσίας, της φιλευσπλαχνίας, της τύχης, της πληθωρικότητας, της υπερβολής. Έχει να κάνει με το εξωτερικό, τα μεγάλα ταξίδια, την ανώτερη μόρφωση, τη φιλοσοφία, την αστρολογία, την αναζήτηση, την περιπέτεια, τη θρησκεία, τα νομικά ζητήματα, τον τυχοδιωκτισμό, το φανατισμό.

Λίγο πριν μας αποχαιρετήσει το 2021, ο Δίας περνάει στο ζώδιο της φυσιολογικής του έκφρασης, τους Ιχθύες. Θα παραμείνει ως το Μάιο, θα κάνει ένα μικρό πέρασμα στον Κριό και θα επανέλθει στους Ιχθύες από τον Οκτώβριο ως το τέλος σχεδόν της χρονιάς.

Ο Ιχθύς είναι ένα υδάτινο ζώδιο με κύρια χαρακτηριστικά το συναίσθημα, την ενσυναίσθηση, τη συμπόνια. Θα είμαστε λοιπόν πιο ευαίσθητοι απέναντι στους άλλους, πιο πρόθυμοι να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας και αυτό θα πρέπει να γίνει με μέτρο για να μην εξαπατηθούμε, να μην πέσουμε θύματα εκμετάλλευσης. Ο Ιχθύς έχει διαίσθηση και μας ωθεί σε πνευματικές και μεταφυσικές αναζητήσεις, έχει να κάνει με την τέχνη επίσης και έτσι όταν θα συναντήσει τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ίδιο ζώδιο, θα υπάρχει άνθιση στις τέχνες και τη δημιουργικότητα. Οι καλλιτέχνες ευνοούνται. Ο Ιχθύς είναι όμως και το τελευταίο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου και έτσι, μπορεί να συνδεθεί με το τέλος καταστάσεων. Είναι η στιγμή να τραβήξουμε ένα νέο δρόμο, πιο υγιή. Με τον Δία στους Ιχθύες θα ανακαλύψουμε μυστικές, κρυφές καταστάσεις, πράγματα που γινόντουσαν πίσω από την πλάτη μας. Προσοχή επίσης στους εθισμούς, στο αλκοόλ, τα ναρκωτικά, τις καταχρήσεις. Με τον Δία στους Ιχθύες λειτουργούμε με το ένστικτο, με το συναίσθημα. Είναι ένα ευαίσθητο ζώδιο που εστιάζει στην ψυχή, στην εσωτερική φωνή.

Ο Δίας, από το ζώδιο των Ιχθύων, θα κάνει σύνοδο με τον Ποσειδώνα τον Απρίλιο, εξάγωνο με τον Ουρανό τον Φεβρουάριο και τον Πλούτωνα το Μάιο. Αυτές οι όψεις είναι βοηθητικές καθώς θα κάνουμε αλλαγές στη ζωή μας, θα ανανεωθούμε, θα αντιληφθούμε την δύναμη που κρύβουμε μέσα μας και θα κάνουμε υπερβάσεις σε πράγματα που μας εμποδίζουν. Θα αναζητήσουμε μια σανίδα σωτηρίας σε θέματα που μας απασχολούν, όμως θα πρέπει να θυμόμαστε πως ότι λάμπει δεν είναι χρυσός. Τα δώρα του Δία θα είναι περισσότερη αισιοδοξία, ρομάντζο, μεγαλύτερη ψυχική και πνευματική ισορροπία. Τα όνειρά μας θα πραγματοποιηθούν. Μάρτιο-Απρίλιο, με Δία/Ποσειδώνα στον υδάτινο Ιχθύ θα πρέπει να περιμένουμε έντονα καιρικά φαινόμενα και βροχοπτώσεις. Θα στραφούμε προς το Θείο, προς το διαλογισμό και οτιδήποτε άλλο μπορεί να βοηθήσει την ψυχή μας. Με τον Δία στους Ιχθύες θα έρθουμε πιο κοντά στους συνανθρώπους μας και θα αφουγκραστούμε τα συναισθήματά μας.

Πώς θα επηρεαστούν όμως όλα τα ζώδια με τον Δία στους Ιχθύες; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ

Η σκέψη σου γίνεται τώρα πιο θετική και κάθε φορά που θα περνάς μια δύσκολη περίοδο θα βλέπεις πάντα ένα φως αισιοδοξίας στον ορίζοντα. Μπορεί να είναι και ένα αγαπημένο πρόσωπο που θα είναι το στήριγμά σου, ένας φύλακας άγγελος θα βρίσκεται στο πλευρό σου στις δύσκολες προκλήσεις και θα σε βοηθάει να προχωράς μπροστά. Θα εξελιχθείς αυτό το διάστημα πνευματικά, θα ισορροπήσεις σε ψυχολογικό επίπεδο. Θα κάνεις δουλειά με τον εαυτό σου,ίσως και σε επίπεδο ψυχοθεραπείας. Θα συγχωρείς τους άλλους και θα απαλλαχτείς από φαντάσματα του παρελθόντος, από βλαβερές συνήθειες και καταστάσεις. Είναι η περίοδος που θα σε βοηθήσει νε ψαχτείς περισσότερο, να προετοιμάσεις ένα ξεκίνημα, ένα επιχειρηματικό σχέδιο, μπορεί να ασχοληθείς με την υγεία και την φυσική σου κατάσταση.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον Δία θα κάνεις νέες φιλικές σχέσεις, νέες γνωριμίες, θα διευρύνεις τον κοινωνικό κύκλο σου. θα έχεις ανάγκη να έρθεις πιο κοντά με ανθρώπους με τους οποίους έχεις τις ίδιες ιδέες, τα ίδια όνειρα. Μπορεί να έρθεις πιο κοντά με ανθρώπους που σε εμπνέουν. Μπορεί να ασχοληθείς με μια ομάδα, να κάνεις κάτι εθελοντικά. Φιλικά πρόσωπα θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή σου, θα έχεις τη συμπαράστασή τους, τη στήριξή τους. Θα ασχοληθείς περισσότερο με την τεχνολογία και τα μέσα δικτύωσης για να προωθήσεις τη δουλειά σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίας θα ευνοήσει την καριέρα σου, θα φέρει νέες ευκαιρίες στη δουλειά σου. Η κοινωνικότητα αυξάνεται, θα γνωρίσεις ανώτερα πρόσωπα που θα βοηθήσουν τα σχέδιά σου. Μπορεί να έχεις μια νέα πρόταση για δουλειά, να πάρεις μια προαγωγή, όλα θα εξελίσσονται προς όφελός σου και η αυτοπεποίθηση ανεβαίνει. θα κάνεις βήματα στον επαγγελματικό τομέα και θα πετύχεις τους στόχους σου. θα πρέπει να αποφύγεις την αλαζονεία και το φουσκωμένο εγώ για να τα καταφέρεις. Πρόσεχε πως εκδηλώνεις τις φιλοδοξίες σου. Αν βρίσκεσαι σε σοβαρή σχέση, μπορεί να την επισημοποιήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Δίας σε βοηθάει να διευρύνεις τους ορίζοντές σου, να ανοίξεις τα φτερά σου, να αποκτήσεις νέες γνώσεις, να γνωρίσεις νέα πρόσωπα. Μπορεί να κάνεις ένα μεγάλο ταξίδι και να γνωρίσεις νέους πολιτισμούς, έχεις εύνοια σε οτιδήποτε έχει σχέση με το εξωτερικό. Σεμινάρια, μια εξειδίκευση, ένα μεταπτυχιακό είναι πιθανά σενάρια. Θα ασχοληθείς περισσότερο με τη φιλοσοφία, τη μεταφυσική, τη θρησκεία, τα νομικά θέματα. Θα αποκτήσεις πολλές εμπειρίες.

ΛΕΩΝ

Ο Δίας σε κάνει πιο συναισθηματικό και σε φέρνει πιο κοντά σε ανθρώπους που αγαπάς. Είναι βοηθητικός σε κοινά οικονομικά, χρέη, δάνεια, ασφάλειες, περιουσιακά, κληρονομικά. Μια επιχειρηματική συμφωνία μπορεί να σου φέρει οικονομικό όφελος. Αν έχεις οικονομικές εκκρεμότητες, θα τις διευθετήσεις με τον καλύτερο τρόπο. Αγοραπωλησίες ακινήτων ευνοούνται. Είναι καλή περίοδος για να θεραπεύσεις βαθιά τραύματα, να κάνεις εσωτερική δουλειά με τον εαυτό σου. Έρχεσαι πιο κοντά με το ταίρι σου και αν είσαι μόνη, μπορεί να δημιουργήσεις μια ουσιαστική σχέση με μεγάλη ψυχική και πνευματική ταύτιση πέρα από την ερωτική έλξη.

Δες περισσότερα στο missbloom.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i