"Αυτή η σκύλα είναι επιτέλους νεκρή"

Το πιο διάσημο, ίσως, θύμα του Συνδρόμου Μινχάουζεν διά αντιπροσώπου, τα βασανιστήρια που πέρασε κοντά στη μητέρα της και η δολοφονία.

θύμα του Συνδρόμου Μινχάουζεν

Tο 2015 η Gypsy Rose Blanchard καταδικάστηκε σε 10 χρόνια φυλάκιση για τον φόνο της μητέρας της Dee Dee. Η ίδια δεν ήταν παρούσα τη στιγμή του φονικού, αλλά παραδέχτηκε ότι ζήτησε από τον φίλο της, Nicholas Godejohn να τη σκοτώσει για λογαριασμό της. Η ίδια απογοητεύτηκε με την ποινή της μιας και θεώρησε, ότι ναι μεν η πράξη της ήταν αξιόποινη, ήταν υπερβολική δε, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς τα όσα πέρασε στο πλευρό της μητέρας της.

Η Dee Dee ήταν μία ψυχικά ασθενής γυναίκα, η οποία έπασχε από το πολύ επικίνδυνο σύνδρομο Μινχάουζεν διά αντιπροσώπου. Το παιδί της, η μικρούλα Gypsy ήταν ένα πολύ ασθενικό πλάσμα. Έπασχε από καρκίνο, μυϊκή ατροφία και ένα σωρό άλλες ασθένειες. Καθημερινά λάμβανε πλήθος φαρμάκων προκειμένου να τη διατηρούν στη ζωή, ενώ οι επισκέψεις σε γιατρούς βρίσκονταν στο καθημερινό τους πρόγραμμα. Το δέσιμο μητέρας και κόρης εξαιρετικό, ενώ όλοι θαύμαζαν τη Dee Dee η οποία παρότι ολομόναχη, πάλευε καθημερινά για το πολύ άρρωστο παιδί της...

Δες τη συνέχεια στο womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i