HUAWEI FreeBuds Lipstick: Τα ακουστικά που έδωσαν στον ήχο κομψότητα και πολυτέλεια

Η μέρα που ο ήχος αποκτά την αισθητική διάσταση έφτασε.

ακουστικα

Κάθε πρωί προτού κλείσω την πόρτα του σπιτιού μου ελέγχω για τα εξής πράγματα στην τσάντα μου: Πορτοφόλι, ατζέντα, κλειδιά, νεσεσέρ, γυαλιά ηλίου και τα ακουστικά μου. Χωρίς αυτά δεν θα πάνε καλά τα πράγματα μέσα στην ημέρα. Ειδικά όσον αφορά τα νέα μου ακουστικά, τα οποία έχουν γίνει προέκταση του χεριού ή μάλλον του αυτιού μου. Ο λόγος για τα καινούργια FreeBuds Lipstick ακουστικά της HUAWEI, ένα gadget που έκλεψε την καρδιά μου με την πρώτη ματιά και έκανε την καθημερινότητά μου αρκετά πιο εύκολη.

Ως συντάκτρια μόδας εκτιμάω το design σε οποιοδήποτε αντικείμενο. Η τεχνολογία, όμως, ποτέ δεν με ενθουσίασε ιδιαίτερα μέχρι που έπεσαν στα χέρια μου τα FreeBuds Lipstick ακουστικά της HUAWEI. Εκεί άλλαξα γνώμη και οι απαιτήσεις μου από τον χώρο της τεχνολογίας εκτοξεύθηκαν. Τα FreeBuds Lipstick ακουστικά έχουν το πιο εκλεπτυσμένο σχεδιασμό που έχω δει. Πρόκειται για ένα gadget προσιτής πολυτέλειας.

HUAWEI FreeBuds Lipstick | Τα ακουστικά που έδωσαν στον ήχο κομψότητα και πολυτέλεια

Η μαύρη, κομψή ανοξείδωτη θήκη τους, που θυμίζει κραγιόν, με τη χρυσή λεπτομέρεια στη μέση, απευθείας μαγνήτισε την προσοχή μου, κάνοντας σαφές πως δεν έχω να κάνω με ένα απλό ζευγάρι ακουστικών, αλλά με μια τεχνολογική πρόταση -ιδανική για εμάς που λατρεύουμε το στιλ. Δεν μπόρεσα να αντισταθώ στο λαμπερό φινίρισμά τους, τον χρωματικό συνδυασμό και το έξυπνο design, οπότε έτσι έγιναν δικά μου.

Δεν είναι μονάχα η εμφάνισή τους που εντυπωσιάζει | Τα νέα ακουστικά της HUAWEI προσφέρουν επιδόσεις υψηλής τεχνολογίας

Πέρα, όμως, από τον έξυπνο και μοντέρνο σχεδιασμό τους τα εν λόγω ακουστικά μού έχουν ''λύσει'' τα χέρια στο γραφείο αλλά και έξω από αυτό. Αρχικά, λατρεύω τη μουσική και όταν ακούω τα αγαπημένα μου κομμάτια δεν θέλω να παρεμβαίνει από το ακουστικό μου τίποτα. Τα FreeBuds Lipstick ακουστικά έχουν υψηλής ανάλυσης ήχο, κάτι που οφείλουν στην προηγμένη τεχνολογία τους. Το κλασικό αεροδυναμικό σχήμα για αναβαθμισμένη εμπειρία ακρόασης σε συνδυασμό με το διάφραγμα μεγαλύτερης κλίμακας που ενδυναμώνει το μπάσο, με βοηθούν να χορεύω ανενόχλητη και να τραγουδάω χωρίς να ακούω την παραφωνία μου αλλά και τους εξωτερικούς ήχους.

huawei

Και αφού ανέφερα και τον χορό, τα FreeBuds Lipstick εφαρμόζουν τέλεια στα αυτιά μου χάρη στον πρωτοποριακό και χαρακτηριστικό open fit σχεδιασμό της HUAWEI. Μέσω, επίσης, της τεχνολογίας AEM EQ, τα FreeBuds Lipstick είναι σε θέση να εφαρμόζουν αυτόματα στο αυτί και να εντοπίζουν τον καλύτερο ισοσταθμιστή ειδικά για τον εκάστοτε χρήστη. Έτσι, όταν χορεύω, τρέχω ή γυμνάζομαι δεν χρειάζεται να ανησυχώ για την σταθερότητά τους.

Την ίδια άνεση έχω με τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Μάλιστα, όταν το noise cancellation -το οποίο χρειάζομαι όταν βρίσκομαι στο γραφείο και γράφω κείμενα- είναι απενεργοποιημένο, υπάρχει η δυνατότητα για 22 ώρες συνεχόμενης αναπαραγωγής μουσικής με πλήρως φορτισμένη θήκη ή 4 ώρες με πλήρως φορτισμένα ακουστικά. Ως δημοσιογράφος, τα FreeBuds ακουστικά της Huawei μού προσφέρουν τη δυνατότητα ηχογράφησης υψηλής πιστότητας ήχου ενεργοποιώντας τη λειτουργία Surroundings στην εφαρμογή HUAWEI AI Life.Τέλος, τα FreeBuds Lipstick έχουν εύκολη συνδεσιμότητα μέσω Bluetooth με κάθε συσκευή και έτσι δεν πτοούνται με τις συσκευές Android και iOS που έχω. Υπάρχει, ακόμη, η δυνατότητα για σύζευξη Bluetooth κοντινής απόστασης, ώστε να μπορώ να συνδέσω ένα smartphone, ένα τάμπλετ ή ένα PC με το αναδυόμενο παράθυρο, επιτυγχάνοντας διπλή σύνδεση συσκευών.

Huawei

Κάπως έτσι αποδεικνύεται πως η υψηλή αισθητική συνδυάζεται με την τεχνολογία.

Τα HUAWEI FreeBuds Lipstick έρχονται σύντομα στην Ελληνική αγορά για να δημιουργήσουν νέα τάση στην κατηγορία των ακουστικών! Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Πηγή: missbloom.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i