Ναταλία Δραγούμη: 12 ετών με κακοποίησε άτομο που εμπιστεύονταν οι γονείς μου

"Δεν το είπα στους γονείς μου, αλλά στις αδερφές μου και κάνανε ότι έπρεπε να κάνουν"

Ναταλία Δραγούμη

Τη Ναταλία Δραγούμη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής "Mega Καλημέρα” στον… ναό της όπως τον αποκάλεσε, το κλειστό γήπεδο beach volley αφού είναι ένα άθλημα που αγαπά από μικρή και μάλιστα πήγαινε για πρωταθλητισμό μέχρι που τελικά αποφάσισε να ασχοληθεί με την υποκριτική.

Μιλώντας για την εκπομπή "Στα τραγούδια λέμε ναι” είπε ότι έριξε αυλαία γιατί απλά είχε κάνει τον κύκλο της ωστόσο παραδέχθηκε πως θα ήθελε να κάνει μια παρόμοια εκπομπή στο μέλλον.

Ερωτώμενη αν θα έκανε πλαστική επέμβαση η Ναταλία Δραγούμη είπε: "Είναι ένα πολύ επικίνδυνο κομμάτι αυτό των πλαστικών επεμβάσεων. Έχει πράγματα να κάνεις αλλά δεν ξέρω αν θα έκανα κάτι επεμβατικό για να καταπολεμήσω το χρόνο. Όλοι λένε ότι δεν έχουν κάνει κάτι αλλά έχουν κάνει. Δε θεωρώ όμως ότι είναι και κάτι που θα πρέπει να το κοινοποιείς".

Ακόμη η Ναταλία Δραγούμη αποκάλυψε ότι δεν λέει την ηλικία της On camera καθώς θεωρεί ότι για τους ηθοποιούς κάτι τέτοιο μπορεί να επηρεάσει την οπτική που μπορεί να έχει κάποιος σε σχέση με αυτούς και κάποιες ηρωίδες ή ρόλους.

Αναφερόμενη στο κίνημα metoo και στην κακοποίηση που βίωσε η ίδια σε μικρή ηλικία, η Ναταλία Δραγούμη εξήγησε...

Δες τη συνέχεια στο thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Fitness

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i