"Ο μπαμπακούλης μου": Η μικρή Ιωάννα γράφει μια συγκινητική έκθεση για τον πατέρα της που πέθανε από κορονοϊό

Η Ιωάννα έδωσε στην έκθεσή της τον τίτλο "Ο μπαμπακούλης μου..." - Ό,τι πιο συγκινητικό διαβάσαμε σήμερα.

Ιωάννα Ιstock

Η Ιωάννα είναι μαθήτρια της Στ' Δημοτικού και όταν της ζητήθηκε να γράψει μια έκθεση για ένα αγαπημένο πρόσωπο της οικογένειάς της, έγραψε για τον πατέρα της, τον Ηλία, που έφυγε από τη ζωή πριν τα 50 του χρόνια από κορονοϊό.

Περιγράφει πόσο της λείπει, μιλά για τις αγκαλιές και τα φιλιά που θα ήθελε να του δώσει και λέει πόσο πολύ θα ήθελε να την ξαναφωνάξει "μπουμπού". Στην έκθεση που δημοσιεύει το alfavita.gr, γράφει για τις συνήθειές τους, για τις ημέρες που ο μπαμπάς της δούλευε πολύ και δεν είχαν τόσο χρόνο μαζί, για τις βόλτες τους, τα καλοκαίρια τους, για τις στιγμές που τον μάλωνε όταν αργούσε να την πάει στις δραστηριότητές της και του έλεγε "άντε μπαμπούκα".

Η Ιωάννα γράφει τον πιο γλυκό επίλογο για τον μπαμπά της που έχασε με διαφορά 10 ημερών από τη γιαγιά της, η οποία επίσης πέθανε από κορονοϊό:

"Με λυπεί πάρα, πάρα, πάρα ... μα πάρα πολύ. Στεναχωριέμαι τόσο πολύ που δεν είναι κοντά μου. Θα ήθελα να του έκανα μια αγκαλιά και να του έδινα ένα γλυκό φιλί. Βασικά όχι μια αγκαλιά και ένα φιλί, πολλές αγκαλιές και πολλά φιλιά θα ήθελα να του δώσω. Θυμάμαι όταν είχε κέφια το πρωί με έλεγε μπουμπού".

Η Ιωάννα έδωσε στην έκθεσή της τον τίτλο: Ο μπαμπακούλης μου...

Δες την στο thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i