Ένα ταξίδι στα πιο υπέροχα και μαγικά σημεία του πλανήτη

Η Νέα Συλλογή της Lapin House γεμίζει το κουτί των αναμνήσεων με όμορφες εικόνες.

Lapin House

Η Νέα Συλλογή της Lapin House είναι βασισμένη σε ένα ταξίδι, που σε μεταφέρει στα πιο υπέροχα και μαγικά σημεία του πλανήτη!

Ξεκινώντας από την πόλη οπού ο ήλιος είναι πάντα φωτεινός και ο ουρανός γαλάζιος, το Los Angeles, κάνε μια στάση στην πόλη που δεν κοιμάται ποτέ, την Νέα Υόρκη. Η περιπέτεια συνεχίζει στην χώρα των Καγκουρό, την Αυστραλία και τελειώνει σε μια από τις πιο πολιτισμικές χώρες του κόσμου, την Ιταλία! Η μαγεία και η ομορφιά κάθε στάσης αυτού του ταξιδιού είναι μοναδική για τη νέα συλλογή της Lapin House, και η αγάπη της για την διαφορετικότητα του κόσμου γίνεται και η πηγή της έμπνευση της.

Lapin

Η Lapin house για μια ακόμα χρόνια σε ταξιδεύει στην άκρη της γης, γεμίζοντας το κουτί των αναμνήσεων σου με όμορφες εικόνες! Τα υπέροχα χρώματα της collection, σε συνδυασμό με την χειροποίητες λεπτομερείς κάθε ρούχου που φτιάχτηκε για εσένα, είναι βασισμένη στις ανέμελες παιδικές στιγμές αυτού του ταξιδιού, τα διαφορετικά χρώματα του κόσμου, την αύρα της κάθε Ηπείρου και την ομορφιά της ζωής! Απόλαυσε όσο εκείνη, απολαμβάνει το κάθε ταξίδι της μαζί σου!

 

Lapin
Courtesy of Lapin

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i